ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιστορίες… για αγρίους

ιστορίες-για-αγρίους-165580

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκλάβει κανείς τα όσα υποστηρίζει μερίδα τοπικών ΜΜΕ, πως η ανάπτυξη στο λιμάνι του Βόλου μπορεί να σηματοδοτηθεί από την κατοχύρωση του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του ισόγειου χώρου του τέρμιναλ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Βόλου. Οι θιασώτες αυτής της άποψης θέλουν, ντε και καλά, να μας πείσουν ότι η ανάπτυξη περνάει… μέσα από την ιστορία των δεινοσαύρων. Προκειμένου μάλιστα να επιβάλουν στον πρόεδρο του ΟΛΒ Θρ. Σταυριδόπουλο όχι απλά την άποψή τους, αλλά τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, προβάλλουν απίστευτα επιχειρήματα, τα οποία φυσικά δεν αντέχουν κριτικής.

Την ώρα που η πόλη χρειάζεται σοβαρές επενδύσεις για να διαμορφωθούν συνθήκες ανάπτυξης, η ανεργία είναι σε υψηλά επίπεδα και είναι επιβεβλημένο να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, δεν είναι δυνατόν να ζητείται προνομιακή μεταχείριση για έναν «βαρύγδουπο τίτλο» …Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε την νομική του μορφή και τους διαχειριστές.

Ας αφήσουν λοιπόν τη διοίκηση του ΟΛΒ να λάβει απερίσπαστη τις αποφάσεις της στις 19 Ιανουαρίου, επιλέγοντας ποια από τις τρεις προτάσεις που κατατέθηκαν είναι η πιο συμφέρουσα για τον φορέα και την πόλη, διότι όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου