ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

το-ζητουμενο-414374

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Ούτε συντονισμένοι να ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος με τον αν. υπουργό Υγείας Π. Πολάκη. Ο πρώτος με δελτίο Τύπου και ο δεύτερος από το βήμα της Βουλής, σχεδόν την ίδια ώρα, ενημέρωναν για τις εγκρίσεις σκοπιμότητας έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και αφορούν στο Νοσοκομείο Βόλου. Το θέμα δεν είναι ποιος πρόλαβε ποιον, αλλά να προκηρυχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα συγκεκριμένα έργα και να απορροφηθούν τα κονδύλια με τα οποία χρηματοδοτούνται. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα.

Β.Κ.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ

Κόκκινο πανί για την ομοσπονδία έχει καταστεί ο τοπικός σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Κι αυτό γιατί ενώ παντού ο αγώνας κορυφώνεται, στον Bόλο δεν ήταν σε θέση ούτε ένα συλλαλητήριο της προκοπής να κάνουν χθες το πρωί… Περισσότεροι ήταν οι εκπρόσωποι φορέων που υποστήριζαν τους θιγόμενους εργαζόμενους παρά οι ίδιοι οι θιγόμενοι. Και να σημειωθεί ότι ήταν από σωματεία που στηρίζει το ΠΑΜΕ.

Ε.Χ.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ

Η δυσφορία του προέδρου της ΕΒΟΛ, Ν. Πρίντζου, για το θέμα του καθηλωμένου ασθενοφόρου που δωρίστηκε στο Κ.Υ. Βελεστίνου είναι απολύτως δικαιολογημένη. Η γραφειοκρατία είναι απίστευτη, ο καιρός περνάει και μία ολόκληρη περιοχή μένει ακάλυπτη, ενώ θα μπορούσε να έχει ήδη ενισχυθεί με μία σύγχρονη μονάδα για τις διακομιδές. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί ο ιδιωτικός τομέας, λογικό είναι ο πρόεδρος του ΑΣ Βόλου να μην μπορεί να χωνέψει να χάνονται τόσες εργατοώρες και ακόμη το ασθενοφόρο να μην έχει πινακίδες. Ελληνικό δημόσιο το μεγαλείο σου…

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου