ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πολιορκία

πολιορκία-531390

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

O γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, σύμφωνα με πληροφορίες «πολιορκείται» από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη το τελευταίο διάστημα για να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές. Οι πληροφορίες της στήλης μάλιστα λένε ότι θα του προταθεί θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πολλοί βέβαια εκτιμούν ότι είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στις επόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ωστόσο στο επιτελείο των ανθρώπων της Φώφης φαίνεται να επιμένουν για τα βουλευτικά έδρανα. Για να δούμε ποια άποψη θα κυριαρχήσει.

Β.Κ.

EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Επιστρέφει η «ψυχή του Βιολογικού» Ευτυχία Διομή στη θέση της προϊσταμένης των ΕΕΛ και Αποχέτευσης από την οποία είχε απομακρυνθεί προ μηνών για να αντικατασταθεί από τον κ. Ι. Φράγκο. Η απόφαση «κλείδωσε» στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, με τον πρόεδρο της επιχείρησης να διαμηνύει ότι «για τη σημερινή δημοτική αρχή δεν υπάρχουν αγκυλώσεις όταν πρόκειται για την καλύτερη λειτουργία του Βιολογικού και άρα για το όφελος της πόλης και των δημοτών». «Εξετάσαμε κάποιες αλλαγές, δεν πέτυχαν», σχολίασε και επεσήμανε ότι, μέχρι νεωτέρας, ο κ. Φράγκος τοποθετείται στο γραφείο λειτουργίας των ΕΕΛ και του χημικού εργαστηρίου.

Ε.Χ.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την καύση των εναλλακτικών καυσίμων της ΑΓΕΤ, εκδόθηκε χθες ενόψει της σημερινής συνάντησης που διοργανώνει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία για το θέμα, διόλου τυχαία, αφού η κυβέρνηση δέχεται κριτική για την τροποποίηση της μελέτης. Πέρα ωστόσο από τις εξηγήσεις που δίνει η Ν.Ε. για το ζήτημα, υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, και για τα οποία χθες όσοι ρωτήθηκαν δήλωναν στη στήλη τεχνικά ανέτοιμοι να απαντήσουν. Δεν θα έπρεπε όμως, από τη στιγμή που υποστηρίζουν ότι το θέμα είναι σοβαρό; Εκτός και εάν επειδή… έγινε θόρυβος, πρέπει όλοι κάτι να πούνε.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου