ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόσκληση

πρόσκληση-633158

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Αλέκα Παπαρήγα παρότι αποχώρησε από τη θέση της Γραμματέως του ΚΚΕ ποτέ δεν έπαψε να έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την κομματική οργάνωση του Βόλου. Ετσι δεν δυσκολεύτηκε καν να πειστεί όταν της απηύθυναν την πρόσκληση να είναι εκείνη ομιλήτρια στη συγκέντρωση και το λαϊκό γλέντι που κάνει η τοπική οργάνωση για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στη μία το μεσημέρι στη Χωροταξία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η παρουσία της και μόνο είναι εγγύηση ότι η συγκέντρωση θα έχει επιτυχία καθώς η Αλέκα έχει «ακροατήριο» και εκτός κουμουνιστών.

Β.Κ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ

Ο Τομέας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι κλιμάκιο της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε τις ιδιωτικές δομές υγείας και είχε συζητήσεις με τους εργαζόμενους ενώ κατ΄ ουσία επρόκειτο για την επίσκεψη κομματικών του στελεχών. Οπως μάλιστα είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, η Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων δεν ήταν καν ενημερωμένη για την επίσκεψη αυτή όπως επίσης δεν ήταν ενημερωμένο θεσμικά και το τοπικό σωματείο των υγειονομικών υπαλλήλων. Μείζον θέμα, υπό την έννοια ότι δεν μπορεί το κάθε εκλεγμένο μέλος μίας Ομοσπονδίας αφενός να αγνοεί τα θεσμικά όργανα και αφετέρου να χρησιμοποιεί τη «σφραγίδα» του συνδικαλιστικού οργάνου κατά το δοκούν. Εκτός και εάν ο τελικός στόχος είναι άλλος. Κάπου πάει ο νους μας αλλά ας έχουν κατά νου ότι όσοι ακολούθησαν τέτοιες μεθοδεύσεις δεν μακροημέρευσαν.

Β.Κ

TA … ΣΠΑΕΙ

Καλά «τα σπάει» το πουλόβερ.. που έστειλαν χριστουγεννιάτικο σουβενίρ στον Υπουργό Π. Πολάκη τα μέλη του σωματείου των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο. Εχει να γίνει μεγάλη πλάκα στο Υπουργείο μόλις παραλάβουν την κούριερ με το συστημένο δώρο των εργαζομένων. Δεν ξέρω εάν ο κ. Πολάκης θα φορέσει το πουλόβερ και εάν είναι στα μέτρα του, ο χρωματισμός του πάντως (μαύρο-γκρι) ταιριάζει γάντι με τα όσα συμβαίνουν στο θαυμαστό κόσμο της υγείας. Και έχεις και τον υπουργό να απαξιώνει και να λοιδορεί το προσωπικό. Η αλαζονεία της εξουσίας προσωποποιημένη.

Β.Κ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου