ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στη Σκιάθο

στη-σκιάθο-711575

Στη Σκιάθο

O πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ως γνωστό αγαπά πολύ τη Σκιάθο. Εκείνο που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι εκτός από το καλοκαίρι οι πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε στο νησί και πριν από λίγες μέρες μαζί με την Ολλανδή σύντροφό του Γουέντι Κόνελι που μάλιστα έχει σπίτι στις Σποράδες.

Β.Κ

Τους το θύμισε

Ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αναφερόταν προχθές σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον Astra στις δημοσιεύσεις του Δήμου στα τοπικά ΜΜΕ ανακοινώνοντας ότι η δημοτική αρχή εντός των ημερών θα δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τελευταίων ετών. Ποιος πήρε τι, πόσα και πότε.

Και να’ σου η παράταξη της Επιλογής Ευθύνης πρωί –πρωί να συντάσσει ερώτηση χιλίων λέξεων και να προχωρά στην επανακατάθεσή της στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή ότι δεν έχει απαντήσει εδώ και εννιά μήνες, ενώ υποχρεούται να απαντήσει μέσα σε ένα μήνα. Προφανώς τα ίδια τα στελέχη της το είχαν ξεχάσει για εννιά μήνες και τους το… θύμισε ο κ. Μπέος…

Ε.Χ.

Στη Δικαιοσύνη

Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν κάτοικοι της Αγριάς, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook, ο πρώην αντιδήμαρχος Μπάμπης Ζάχος.

Το ζήτημα δεν είναι άλλο από την κεραία που ξεφύτρωσε μέσα από καπνοδόχο στην ταράτσα του παλιού κτιρίου του ΟΤΕ και η οποία όπως διαμαρτύρονται οι κάτοικοι παραμένει στη θέση της παρά την καταγγελία των κατοίκων στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Ε.Χ.

Συνεργασία

Ομαλά κύλησε η προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού. Απ’ ότι ενημερωνόμαστε για όλα τα θέματα ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις, όπως και για την Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου. Το Σώμα αποφάσισε μεθαύριο Δευτέρα οι αρχηγοί των παρατάξεων να συναντηθούν στην Πολεοδομία και να συζητήσουν για τις διορθώσεις – παρατηρήσεις που έγιναν στη συνεδρίαση. Θα υπάρξει συνεργασία αν και, όπως αναφέρθηκε, διαπιστώθηκε προχειρότητα για το θέμα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Κ. Μ.

Καθυστέρηση

Μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση τουλάχιστον με τα υπόλοιπα υπουργεία αντιμετωπίζει το Δικαιοσύνης σχετικά με τις προσλήψεις των επιτυχόντων από το διαγωνισμό του 1998. Από πληροφορίες κύκλων δικαστικών υπαλλήλων, το υπουργείο δεν έχει καλέσει καν τους επιτυχόντες για να διασταυρώσει των τίτλων σπουδών τους. Το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλη δυσανασχέτηση. Δεν είναι μόνο ότι το δικαστικό έτος ξεκίνησε με άλυτα τα προβλήματα. Είναι ότι και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται ότι δεν αξιοποιούνται επαρκώς.

Κ. Μ.

Αλαλούμ

Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί σε όλο το ελληνικό κράτος και αυτό φαίνεται περίτρανα από το γεγονός πως η ίδια η Βουλή των Ελλήνων δεν γνωρίζει τα ακίνητα που της ανήκουν προκειμένου να τα διεκδικήσει αρχικά και εν συνεχεία να τα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της. Γιατί γνωρίζει το Δημόσιο π.χ τι κτίρια έχει;

Β.Κ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου