ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συμβολισμός

συμβολισμός-780966

Εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος θα γίνει φέτος για πρώτη φορά, ο επίσημος Αγιασμός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Ο διευθυντής Σωκράτης Σαβελίδης επέλεξε το γενικό λύκειο Αλμυρού για τον επίσημο Αγιασμό του σχολικού έτους στη δευτεροβάθμια και η επιλογή αυτή έχει σημασία. Οπως ανέφερε, στόχος της διεύθυνσης είναι η στήριξη των περιφερειακών σχολείων και στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο ο αγιασμός θα γίνεται και σε διαφορετικό δήμο.

Ε.Χ.

ΣΥΣΚΕΨΗ

Κομματική σύσκεψη στα γραφεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ήταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ παρουσία μάλιστα και των βουλευτών. Αντικείμενο συζήτησης φυσικά η άνοδος του πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ σήμερα και το διήμερο που θα συνοδευθεί με διάφορες κυβερνητικές εξαγγελίες. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες περιλάμβανε και τοπική ατζέντα με θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και έχουν συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό. Σήμερα πολλοί από τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θα ανηφορίσουν για τη συμπρωτεύουσα για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα.

Β.Κ

ΕΝΦΙΑ

…Κανονικά και με το …νόμο θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τον ΑΝΥΠΟΙΚ Τρύφωνα Αλεξιάδη. Ο κ. Αλεξιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει λίστα που να διαχωρίζονται φιλανθρωπικές οργανώσεις από γενικώς νόμιμα πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για να απαλλάσσουμε τα φιλανθρωπικά ιδρύματα». Πολύ σωστά! Αυτό θα πει ισότητα στην…πράξη!

ΣΩΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου