ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τρεχαντήρι

τρεχαντήρι-742893

Τρεχαντήρι

Τρεχαντήρι έχει αποδειχθεί ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάσης Σταυρίδης.

Δίνει λύσεις σε προβλήματα που ακουμπούν στην καθημερινότητα του πολίτη και όχι μόνο.

Μεθοδικός, αποτελεσματικός και πάνω απ’ όλα αθόρυβος, κάνει αυτό που πρέπει χωρίς φανφάρες.

Ν.Τ.

Ήταν υποχρεωμένος

«Το περίεργο είναι ότι δεν υπήρχε πουθενά ο καπετάνιος». Ο επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών φορτηγών Αυτοκινήτων Νομού Μαγνησίας και πρώην Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού, Λάσκαρης Κοκκωνίδης, που παρακολούθησε από τηλεοράσεως καρέ καρέ την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών του μοιραίου πλοίου αναρωτήθηκε: «Πως είναι δυνατόν το πλοίο και να μην επικοινωνεί με κανένα και να συντονίζει το πολεμικό ναυτικό της Ιταλίας;» Ο πλοίαρχος, πρόσθεσε, έπρεπε να γνωρίζει πόσα άτομα έλειπαν ή αγνοούνταν από τους επιβάτες. Ήταν υποχρεωμένος να κάνει τον έλεγχο.

Κ. Μ.

Έλαβε τα μέτρα της

Συναγερμός σήμανε στον Αλμυρό. Υπό τον φόβο εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Κωνσταντίνο Βαλαμούτη, επισκέφτηκαν την Ανάβρα για να δουν τι χρειάζεται. Η δημοτική αρχή φοβάται μην αποκλειστούν από χιόνι τα ορεινά χωριά και κινητοποιείται.

Κ. Μ.

Λόγω κωλύματος

Mπορεί το όνομα του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Κώστα Καραμπάτσα να έπαιξε δυνατά για τις εκλογές τόσο για τη Λάρισα όσο και για τη Μαγνησία, καθώς πρόκειται για ένα στέλεχος προβεβλημένο που έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο στο χώρο της Υγείας τόσο στη Λάρισα, όσο στο Βόλο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που είναι επικεφαλής του Νοσοκομείου, όμως… έμειναν με τη χαρά στο ΠΑΣΟΚ. Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι υποψήφιος καθώς υπάρχει συνταγματικό κώλυμα και ως εκ τούτου η όποια συζήτηση γίνονταν είναι χωρίς αντικείμενο. Η συστράτευσή του φυσικά είναι αυτονόητη. Δεν χρειάζεται καν ρώτημα για αυτό.

Β.Κ.

Αθήνα και Βόλο

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας και οι Γιάννης Βλάχος και Δημήτρης Παντελής από την Κοινωνική Συμφωνία (Λούκα Κατσέλη) ήταν τα τρία ονόματα όπως ανακοινώθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση της οργάνωσης ανατολικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, που εστάλησαν στη νομαρχιακή οργάνωση από την Αθήνα και τα οποία μαζί με τις άλλες προτάσεις που έγιναν θα εξεταστούν από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα για να οριστικοποιηθεί μία πρόταση περίπου 12 υποψηφίων που θα σταλεί στην Αθήνα για τις οριστικές αποφάσεις. Για να δούμε… τι θα κληρώσει τελικά.

Β.Κ.

Παραμένουν αυτοδιοικητικοί

Αλέκος Δούρας, Φωτεινή Κοκκινάκη και Ματθαίος Δραμητινός σύμφωνα με πληροφορίες παρότι βολιδοσκοπήθηκαν εάν ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να υπογράμμισαν ότι θα παραμείνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο Βόλου όπου έχουν εκλεγεί και θα συνδράμουν από τους Δρόμους Συνεργασίας στην προώθηση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την πόλη του Βόλου.

Β.Κ.

Ναι μεν, αλλά

Μόλις έπεσε το «σύρμα» από τη Χαριλάου Τρικούπη, η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση κατά της δημιουργίας κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου και να απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους ψηφοφόρους να συνδράμουν στην προεκλογική εκστρατεία. Και όσοι πιστοί προσέλθετε… και για το ψηφοδέλτιο… λένε αφού υπάρχει δυστοκία για τη συμμετοχή.

Β.Κ.

«Γάγγραινα»

«Γάγγραινα» για την περιοχή, χαρακτήρισε χθες ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βόλου κ. Δημήτρης Καντόλας, το θέμα με τους αφρούς στον Ξηριά, οι οποίοι καταλήγουν στον Παγασητικό. Ο ίδιος επεσήμανε πως θα περιμένει τις αναλύσεις της Π.Ε. Μαγνησίας αλλά και την παρέμβασή της προκειμένου να μπει ένα τέλος στο θέμα. Διαφορετικά, διευκρίνισε, θα αναλάβει ο Δήμος πρωτοβουλίες…

Αθ.Τ.

Το ‘ πε και το ‘κάνε

Το ‘πε και το ‘κάνε τελικά ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου Νικήτας Πρίντζος ότι θα ανακοινώσει πρωτοβουλίες μετά τις πρόσφατες εκλογές της ΠΑΣΕΓΕΣ. Ετσι χθες ζήτησε τη διαγραφή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ από το δυναμικό της ΠΑΣΕΓΕΣ ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι πλέον θα μετάσχει στη συλλογική προσπάθεια διαμόρφωσης μιας άλλης δομής λειτουργίας και έκφρασης για μια ελπιδοφόρα προοπτική ανάταξης και ανανέωσης του Αγροτικού Συνεταιριστικού κινήματος.

Αθ.Τ.

Νέα ρύπανση

Δημήτρης Καντόλας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βόλου: Ο Σεσκουλιώτης ήταν σήμερα (χτες) αφρισμένος, λες και κάναμε μπάνιο όλοι οι Βολιώτες. Είναι κάτι που θα πρέπει να σταματήσει και να μη συμβεί ξανά.

…Αρκεί να τηρήσει την υπόσχεσή της η Δημοτική Αρχή Βόλου και να αποκαλύψει ποιος ευθύνεται για τη ρύπανση του Σεσκουλιώτη, και κατά συνέπεια του Παγασητικού, κι η απαράδεκτη αυτή κατάσταση θα σταματήσει, αντιδήμαρχε.

Φ.Τ.

Λήροι προεκλογικοί

Στηρίζει την ολοκλήρωση του Περιφερειακού η… Ζέττα!!!

…Αλήθεια; Και τόσον καιρό που ήσουν κυβερνητική βουλευτής και υφυπουργός γιατί δεν τη στήριζες;

(λήρος: φλυαρία, μωρολογία, επιδεικτική αλλά χωρίς ουσία ομιλία)

Φ.Τ.

Κυβερνητικό Βατερλώ

Το χτεσινό Βατερλώ της κυβέρνησης στη Βουλή προεικονίζει το Βατερλώ της στις επερχόμενες εκλογές.

…Την εκλογική συντριβή της υποδεικνύουν τα γεγονότα, παρά τις ομοβροντίες απειλών και εκβιασμών και την ήδη εντεινόμενη πολιτική τρομοκρατία του λαού σε μια ακόμα κυβερνητική προσπάθεια πολιτικής του λοβοτομής και απεμπόλησης των δικαιωμάτων του.

Φ.Τ.

Ευσεβείς πόθοι

Αντώνης Σαμαράς: Η (εκλογική) νίκη θα είναι δική μας.

…Ευσεβείς οι πόθοι σας, Αντώνη, μετά την ήδη συντελεσθείσα πελώρια ήττα σας στη Βουλή και στην κοινωνία.

Φ.Τ.

Αναμνήσεις από το μέλλον

Τσίπρας: Το μέλλον ήδη ξεκίνησε.

…Αρκεί να μη μείνει ξανά από λάστιχο, Αλέξη.

Φ.Τ.

Απολείπειν ο θεός Αντώνιον

Αντώνης Σαμαράς: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά μια μειοψηφία σέρνει τη χώρα σε εκλογές.

…Ο Σαμαράς εμφανίστηκε ως ο ηγέτης μίας παράταξης που θα επαναδιαπραγματευόταν το χρέος στη βάση των συμφερόντων της χώρας και του λαού. Μα από τη στιγμή που η κυβέρνησή του ξεκίνησε το έργο της αποδείχτηκε ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τη χώρα και το λαό, για τις επείγουσες και ζωτικές τους ανάγκες. Αυτό που έπραξε ήταν να υπηρετήσει απροκάλυπτα και μέχρι κεραίας τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Φ.Τ.

Χωρίς «όνομα»

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Δήμου Βόλου, δεν θα έχει όπως όλα δείχνουν τη λάμψη ενός καλλιτέχνη από την κεντρική σκηνή.

Βλέπετε όλα τα μεγάλα «ονόματα» του ελληνικού πενταγράμμου το συγκεκριμένο βράδυ έχουν κλείσει εμφανίσεις σε κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο να έρθει κάποιος στο Βόλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η γιορτή για την υποδοχή του νέου χρόνου θα έχει λιγότερη αίγλη. Τοπικά σχήματα θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους Βολιώτες και τους επισκέπτες με πρόγραμμα που θα τα έχει όλα: ποπ, ροκ και… πενιές μέχρι πρωίας.

Ε.Χ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου