ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συμφωνεί ο Γ. Μουλάς…

συμφωνεί-ο-γ-μουλάς-341492

Συμφωνεί ο Γ. Μουλάς…

Συμφωνεί ο Γιώργος Μουλάς με την άποψη του Π. Σκοτινιώτη ότι: «Αυτές οι δημοτικές εκλογές θα σημάνουν το τέλος της χειραγώγησης της τοπικής αυτοδιοίκησης από τα κόμματα». Βέβαια από τη δική του σκοπιά, ότι ο συνδυασμός του Αχιλλέα Μπέου δεν προϊόν κομματικών διαβουλεύσεων και εξαιτίας αυτού έχει σαφέστατο προβάδισμα στο Βόλο.

Ν.Τ.

Υποστηρίζουμε τους αθλητές του Βόλου

Την περαιτέρω στήριξη στο αθλητικό δυναμικό του Βόλου, δήλωσε ο υπεύθυνος του προγράμματος της «Επιλογής Ευθύνης» Απόστολος Παπατόλιας. Δημιουργούμε, είπε, δίκτυο υποστήριξης των αθλητών που προετοιμάζονται για διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς και όλων των ταλέντων που προέρχονται από σωματεία του Δήμου Βόλου. Αξιοποιούμε την εμπειρία του πλούσιου έμψυχου δυναμικού που διαθέτει ο Βολιώτικος αθλητισμός, δημιουργώντας συμβουλευτικό όργανο στα πρότυπα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο θα διατυπώνει προτάσεις αθλητικής πολιτικής, συνεργασιών με ομοσπονδίες, βοήθειας στους αθλητές που έχουν στόχους για υψηλές διακρίσεις και αντιμετώπισης των δυσλειτουργιών των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ν.Τ.

Τα δικά του…

Σύμφωνα με το Βενιζέλο, το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΙΑ διασφαλίζουν την κυβερνητική σταθερότητα, δίνοντας το στίγμα για το αποτέλεσμα των ευροεκλογών. Δεν πειράζει Βαγγέλη! Και ο Ναπολέων αποκαλούνταν Μέγας και μετά το Βατερλώ. Σημασία έχει πώς νιώθει κανείς, όχι ποιος είναι!

Β.Π.

Στήριγμα από Αραβες

Μας στηρίζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με τον υπουργό εξωτερικών των Η.Α.Ε. που βρέθηκε στην Ελλάδα για την υπογραφή διμερών συμφωνιών συνεργασίας. «Μυρίστηκαν» πετρέλαια, κατεβαίνουν στη Γιουροβίζιον ή είναι πουθενά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι;

Β.Π.

Υποψήφιος

Aσφαλώς και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Νότιο Πήλιο με το συνδυασμό της Κατερίνας Τσερκέζη, ο Σταμάτης Παγασαίος. Απλά το Πρωτοδικείο τον ανακήρυξε όχι με το καλλιτεχνικό του όνομα που είναι γνωστός αλλά με το επίθετό του και έτσι είναι καταγεγραμμένος ως Σταμάτης Ζάτας. Το νου σας μην μπερδευτείτε… εκεί στο Νότιο Πήλιο.

Ν.Τ

Με εμπειρία

Η αναγνωρισιμότητα της Μίνας Καλογήρου σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει από τη θητεία της στο Νομαρχιακό Συμβούλιο που ήταν εκλεγμένη σύμβουλος αποτελούν εχέγγυα στην προσπάθειά της ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Βόλου με το συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» και υποψήφιο δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, για αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά δέχεται ολοένα και περισσότερες δεσμεύσεις στήριξης από φίλους και γνωστούς.

Ν.Τ

Με άφθαρτους ανθρώπους

Για πρώτη φορά στα κοινά ο Βασίλειος Τζιότζιος, όμως η έντονη δραστηριοποίησή του στον κλάδο των χερσαίων μεταφορών αλλά και το πρακτορείο μεταφορών που διαθέτει τον έχει κάνει γνωστό όχι μόνο στο Βόλο αλλά σε ολόκληρη τη Μαγνησία. Στην παρούσα φάση αποφάσισε να στρατευτεί με το συνδυασμό του Μιχάλη Μιτζικού «Δύναμη Βόλου» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βόλου, πιστεύοντας ότι χρειάζεται μία νέα αρχή με νέους και άφθαρτους ανθρώπους.

Ν.Τ

Πού μας οδηγούν;

Μαργαρίτης Πατσιαντάς: Ατέλειωτη η λίστα με τα προβλήματα που χρονίζουν σε μια περιοχή ξεχασμένη από το παλιό, το ντόπιο παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα, που υποδύεται σήμερα το ανεξάρτητο, το ακομμάτιστο και αυτοπροσδιορίζεται ως δύναμη εγγύησης για σταθερότητα.

…Ποια θεραπεία να συστήσουν στον άρρωστο Βόλο, Μαργαρίτη, αυτοί που ευθύνονται για τη σημερινή του κατάσταση; Και πού τον οδηγούν, αφού επιμένουν στην ίδια πολιτική;

Φ.Τ.

Στο πλευρό του λαού

Απόστολος Νάνος: Όσο πιο ενισχυμένοι βγούμε στις εκλογές, σας εγγυούμαστε όχι μόνο ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, αλλά ότι θα είναι πιο αποτελεσματική η πάλη.

…Δεν θα δει ποτέ κανείς την Αριστερά να υποδέχεται τους απεσταλμένους της Μέρκελ μετά βαΐων και κλάδων, όπως κάνουν προσωπικά ή δι’ αντιπροσώπων οι δεξιοί κι οι σοσιαλδημοκράτες δήμαρχοι.

Φ.Τ.

Το νερό της ΔΕΥΑΜΒ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας: Πίνουμε -όσοι μπορούν- εμφιαλωμένο νερό, συχνά αμφίβολης ποιότητας, γιατί το νερό της ΔΕΥΑΜΒ δεν έχει κατορθώσει να έχει την ίδια γεύση και χρώμα σε κάθε βρύση.

…Ο λαός του Βόλου μαθαίνει μέσω της εμπειρίας του ότι η δεξιά και η σοσιαλδημοκρατία υπηρετούν ένα και το αυτό σύστημα. Είτε δεξιός είτε σοσιαλδημοκράτης είναι ο δήμαρχος, το νερό που πίνουν οι πολίτες γι’ αυτόν θα είναι πάντα υποβαθμισμένο, όταν δεν θα το βγάζει για πούλημα.

Φ.Τ.

Τι θέλουμε

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Μαγνησίας: Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που να υπηρετεί εμάς, τους απλούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τους μικροεπαγγελματίες, την αγροτιά, το λαό και όχι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, την τρόικα και την κυβέρνηση.

…Τότε δε θέλετε δεξιό ή σοσιαλδημοκράτη δήμαρχο.

Φ.Τ.

Οριστικοί πίνακες

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με βάση τη μοριοδότηση των πραγματικών τους προσόντων.

Το θέμα είναι να έρθουν και οι διορθωμένες διαπιστωτικές πράξεις, που εκκρεμούν εδώ και μήνες…

Λερναία Υδρα

Καταργούνται λέει 150 υπογραφές σε εκδόσεις διοικητικών πράξεων με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας. Μόνο που η πάταξη του… τέρατος της γραφειοκρατίας, μοιάζει με Λερναία Υδρα με πολλά κεφάλια…

Ε.Χ.

Αιμοδοσία

Υπέρ του αιτήματος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» για την εξεύρεση μόνιμης στέγης, τάχθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Μιχάλης Μιτζικός, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Ιγνάτιο Γελαγώτη.

Οπως τόνισε ο κ. Μιτζικός, η λύση του στεγαστικού προβλήματος του συλλόγου, αναμένεται να συμβάλλει και στην τόνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Επανένταξη

Την πρόθεσή του να προωθήσει την κοινωνική εργασία για τα άτομα που βρίσκονται στο στάδιο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, έκανε γνωστή ο επικεφαλής της «Δύναμη Βόλου», Μιχ. Μιτζικός, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στον ΟΚΑΝΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Μιτζικό, η κοινωνική εργασία θα βοηθήσει τόσο στην επανένταξή τους στην κοινωνία και την εργασία όσο και στην οριστική τους απομάκρυνση από τον εφιάλτη των ναρκωτικών ουσιών.

Ν.Τ.

Συνοικέσιο

Να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών κάλεσε τον βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη και τον πρώην Νομάρχη Μαγνησίας, Αποστόλη Παπατόλια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Θεσσαλών Συμπολιτεία» Νίκος Τσιλιμίγκας. Μιλώντας χθες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο κ. Τσιλιμίγκας κάλεσε τους δύο άνδρες να ξεχάσουν τις παλιές τους διαμάχες και να συστρατευθούν.

Κ.Μ.

Τα «κακώς κείμενα»

Αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με τα «κακώς κείμενα» του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος κ. Τζωρτζίνα Χριστοδούλου με το συνδυασμό του Πατή Κουτσάφτη. Συγκεκριμένα στις αναρτήσεις υπάρχουν φωτογραφίες και σχόλια για το κατεστραμμένο αλιευτικό καταφύγιο του Αη Γιάννη, το εργοστάσιο κάρβουνου στον Κισσό, το αθλητικό κέντρο Τσαγκαράδας κ.α.

Αθ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου