ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θα επιβραβευτεί

θα-επιβραβευτεί-356756

Θα επιβραβευτεί

«Από τα πλέον αγαπητά αλλά και ικανά στελέχη της παράταξης του Νίκου Τσανή στον Αλμυρό είναι ο τέως αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσούτσας. Η εργατικότητα, το ήθος και η εντιμότητα του έχουν αναγνωρισθεί από τους συνδημότες του και σίγουρα θα επιβραβευθούν και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση».

Ν.Τ.

Τρεις και ο κούκος

Δέκα άτομα ήταν οι ακροατές της ομιλίας του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κρίτωνα Αρσένη που κατέληξε σε συζήτηση προχτές το απόγευμα στο αμφιθέατρο Σαράτση. Σίγουρα δεν ήταν ο αναμενόμενος αριθμός ακροατών για μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων αγαθών.

Β.Π.

Ελιά

Αν δεν πάει καλά η Ελιά στις ευρωεκλογές, ο Βενιζέλος θα πάει στον Παπούλια, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου, να του πει ότι αποχωρεί από την κυβέρνηση, αλλά δεν θα το πει στο συνεργάτη του, τον κ. Σαμαρά. Μήπως έχει κανονίσει ήδη ημέρα και ώρα για το ραντεβού με τον Κάρολο;

Β.Π.

Στην πρώτη γραμμή

Ηρώ Διώτη, υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή να διεκδικούμε μαζί με την κοινωνία και τις πληττόμενες τάξεις, να ελέγχουμε και να πιέζουμε για ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας και του αυταρχισμού, των ακροδεξιών πολιτικών και της καταστολής.

…Η Περιφέρεια Θεσσαλίας να γίνει εν δυνάμει ή συνειδητά ένας πραγματικός αντιπρόσωπος του λαού.

Φ.Τ.

Βόλι στο στόχο

Βαγγέλης Μπούτας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας (ΚΚΕ): Όχι, ρε μπαγάσηδες, δεν πρόκειται να πέσουμε στη λούμπα να κάνουμε επιλογή «χασάπηδων» που θα μας γδέρνουν! Δαγκωτό στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης!

…Όλο το ζήτημα είναι ανάμεσα σε τι και σε τι ο λαός είναι υποχρεωμένος να διαλέξει. Ανάμεσα σε εκείνους που τον καταστρέφουν και την Αριστερά; Εύκολη επιλογή.

Φ.Τ.

Από το λαό για το λαό

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή(υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Στάθης Ντούρος): Η πολιτική μας πρόταση μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στα επιθετικά συμφέροντα του κεφαλαίου, ξένου και ντόπιου, και να επιβάλει καλυτέρευση των όρων ζωής του εργαζόμενου λαού στο σήμερα.

…Αυτό φορτώνει την Αριστερά με υποχρεώσεις και βάρη που μονάχα η ίδια μπορεί να βαστάξει.

Φ.Τ.

Φορείς της αλλαγής

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση (υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Πουτσιάκας): Είμαστε εδώ επειδή θέλουμε να γίνουμε φορείς της αλλαγής, γιατί θέλουμε μια ηχηρή πράσινη φωνή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που θα προάγει τις ιδέες της οικολογίας και της αλληλεγγύης για μια βιώσιμη διέξοδο από τα κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και πολιτισμικά αδιέξοδα.

…Το γεγονός ότι η νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα έχει εξαφανίσει από το οπτικό μας πεδίο το οικολογικό κίνημα δεν σημαίνει ότι αυτό δεν υπάρχει.

Φ.Τ.

Δείγμα γραφής

Την προσωπική και άμεση επαφή με τους πολίτες, αντί μιας κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης, επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Μιχάλης Μιτζικός.

«Δεν χρειαζόμαστε χειροκροτήματα», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά που αποφάσισε να διαθέσει το ποσό που θα δαπανούνταν για την προεκλογική ομιλία του, στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Και αυτό αποτελεί δείγμα γραφής του επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου».

Ν.Τ.

Επίθεση

Πρωτοφανούς οξύτητας επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου, εξαπέλυσε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου, Μαργαρίτη Πατσιαντά.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Βόλος αγωνίζεται να μη βγει ένας γκάνγκστερ», είπε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε: «Ποιος θα λύσει τα προβλήματα του φτωχού πολίτη; Αυτός που κυκλοφορεί με τη τζιπάρα του τη λευκή και τους μπράβους;».

Ε.Χ.

Η μητέρα του είναι η Ευγενία

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας σε φορείς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας αναφέρθηκε και στον Κ. Αγοραστό, ο οποίος του έχει καταλογίσει πως «έχει μητέρα τη Μέρκελ».

«Η μητέρα μου είναι η Ευγενία και όχι η Μέρκελ. Η διαφορά μας με τον κ. Αγοραστό είναι ότι όταν μιλάει η Μέρκελ εγώ τουλάχιστον έχω τη δυνατότητα να καταλάβω όχι μόνο αυτά που λέει, αλλά και τι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της», ήταν η δηκτική απάντηση του γιατρού…

Ν.Τ.

Θα επιβραβευτεί

«Από τα πλέον αγαπητά αλλά και ικανά στελέχη της παράταξης του Νίκου Τσανή στον Αλμυρό είναι ο τέως αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσούτσας. Η εργατικότητα, το ήθος και η εντιμότητα του έχουν αναγνωρισθεί από τους συνδημότες του και σίγουρα θα επιβραβευθούν και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση».

Ν.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου