ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Βόλος γράφει ιστορία

ο-βόλος-γράφει-ιστορία-360854

Ο Βόλος γράφει ιστορία

O Γιώργος Μουλάς τονίζει στην ανακοίνωσή του «Ο Βόλος θα γίνει η πρώτη μεγάλη πόλη, όπου εκλέγεται δήμαρχος και παράταξη με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Μας ακολουθεί ο Πειραιάς αλλά εμείς θα γράψουμε ιστορία, διότι εμείς πρωτοπορούμε, εμείς δεχόμαστε τον βρώμικο πόλεμο του παλαιοκομματικού συστήματος και εμείς πρώτοι θα στείλουμε όλους αυτούς στο κάλαθο των αχρήστων».

N.T

Το μεγάλο βήμα

«Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου έχουν νου και κρίση ώστε να μην παρασυρθούν από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της σημερινής δημοτικής αρχής και σήμερα θα δώσουν τη δυνατότητα στον συνδυασμό μας να πάμε με ευθύνη μπροστά για ένα Νέο Δήμο στη Νέα Εποχή» έλεγε χθες ο Χρήστος Παπαρούνας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Νασίκα και δήλωνε αισιόδοξος ότι σήμερα το βράδυ θα έχει γίνει το μεγάλο βήμα.. ώστε ο Δήμος να προχωρήσει με σταθερά βήματα την επόμενη 5ετία.

Ν.Τ.

Δεσμεύσεις

Σε όλες τις περιοδείες του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Τέλης Δουλόπουλος ήταν ο άνθρωπος που έχοντας την προηγούμενη εμπειρία στο Δήμο, κατέγραφε ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Παράλληλα όμως είχε την ευκαιρία να «μοιραστεί» μαζί με τους δημότες κοινές αγωνίες και κοινά οράματα για τον νέο ενιαίο Δήμο Βόλου. Η επαφή με τους πολίτες όπως έλεγε χθες στη στήλη είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για αυτό και ο ίδιος έχει δεσμευτεί ότι από τα δημοτικά έδρανα θα παλέψει για τα προβλήματα της πόλης, όπως κάνει άλλωστε μέχρι και σήμερα σε όλη την αυτοδιοικητική του πορεία.

Ν.Τ.

Αποδοχή

Η διεθνούς φήμης μεσόφωνος, Μαρίτα Παπαρίζου, έχει συστρατευθεί με το συνδυασμό του δημάρχου Βόλου «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Η επιλογή της επιδοκιμάζεται καθημερινά από φίλους, συναδέλφους γνωστούς αλλά και από ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης και αυτό αποτελεί για την ίδια μία ηθική δικαίωση αφενός και αφετέρου μία πολύ καλή αφετηρία στην προσπάθειά της να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βόλου με το συνδυασμό και να προσφέρει ειδικότερα στον τομέα του πολιτισμού.

Ν.Τ.

Πολύτιμη εμπειρία

Εχοντας συσσωρευμένη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σημαντικότατη προσφορά στην τουριστική ανάπτυξη, την προβολή της πόλης αλλά και στον τομέα της εκπαίδευσης η Σούλα Μπαρτζιώκα είναι ιδιαίτερα αγαπητή αλλά και αναγνωρίσιμη και θα αποτελέσει όπως λένε οι συνεργάτες της για μία ακόμη θητεία, πολύτιμο συνεργάτη του δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη στο Δήμο. Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου στο συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά γίνονταν αποδέκτης μόνο θετικών σχολίων από τους συμπολίτες.

Ν.Τ.

Χρειάζεται προσοχή

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν σήμερα οι εκλογείς την ώρα της κάλπης. Τα ψηφοδέλτια του κάθε συνδυασμού είναι κατατοπιστικά για το πόσοι σταυροί μπαίνουν σε κάθε εκλογική περιφέρεια, τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες, τα τοπικά συμβούλια. Ωστόσο υπάρχουν διαφορές στον αριθμό των σταυρών προτίμησης ανάλογα με τον πληθυσμό των Κοινοτήτων και των Συμβουλίων. Οι εκλογείς χρειάζεται να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

Κ.Μ.

Ηρθε η ώρα της κάλπης

Εφτασε η ώρα να μιλήσει η κάλπη. Το αποτέλεσμά της θα δώσει και μία πρώτη γεύση και για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι πολίτες θα πρέπει να σκεφτούν νηφάλια τα κριτήρια της ψήφου. Ανεπηρέαστοι από το γύρο περιβάλλον να αποφασίσουν τι εκτιμούν ποιο σωστό και απλώς να το κάνουν πράξη.

Κ.Μ.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Στο γκρεμό θέλει να σπρώξει ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα σύμφωνα με σχετική δήλωση του Ελληνα πρωθυπουργού, κλιμακώνοντας την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, οκτώ ημέρες πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές. Το ρέμα το δοκιμάσαμε.. Καλύτερα να δούμε τώρα πώς είναι ο γκρεμός!

Β.Π.

Κερκόπορτα ο Βόλος;

Την ανησυχία του προκειμένου να μη γίνει κερκόπορτα αρνητικών εξελίξεων εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, κ. Πάνος Σκοτινιώτης, στην κεντρική του ομιλία την Παρασκευή. Τόσα χρόνια ο Βόλος όχι απλά θα μπορούσε αλλά θα έπρεπε να γίνει κεντρική πόρτα τουρισμού-συγκοινωνίας και οικονομικής ανάπτυξης μέσω της βιομηχανίας, συνδέοντας τα ανατολικά παράλια της Μεσογείου με την κεντρική και δυτική Μεσόγειο μέσω της Ηγουμενίτσας. Ο επόμενος δήμαρχος οφείλει να δει την πόλη ως πόλο ανάπτυξης και όχι ως μια πόρτα!

Β.Π.

Ψηφίστε για τη ζωή σας

Μαργαρίτης Πατσιαντάς: Ψηφίστε για τη ζωή σας. Με κριτήριο την ειλικρίνεια των διακηρύξεων και των προγραμμάτων.

…Οι εκλογές αυτές θα στείλουν ένα ηχηρότατο πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και σε αυτούς που την εκπροσωπούν στο Βόλο.

Φ.Τ.

Με βάση το ταξικό συμφέρον

Απόστολος Νάνος: Πριν ψηφίσετε, σκεφτείτε το ταξικό σας συμφέρον.

…Πες τα, ρε φίλε! Γιατί η κίνηση κι αυτής ακόμα της στοιχειώδους σκέψης αναχαιτίζεται από δεξιούς και σοσιαλδημοκράτες με ποταμούς προπαγάνδας και με φραγμούς που εμφανίζονται ως τα όρια του Ορθού Λόγου!

Φ.Τ.

Ο,τι δεν είναι νέο είναι ολέθριο

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή(υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Στάθης Ντούρος): Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία εκφράζει τη δυνατότητα που υπάρχει σήμερα να μη ζήσουμε σαν δούλοι, δεμένοι για μια ζωή στα δεσμά των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

…Σε εποχές αλλαγών, όπως η σημερινή, ό,τι δεν είναι νέο είναι ολέθριο.

Φ.Τ.

Αξιον και δίκαιον

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Μαγνησίας (Υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης» Κανελλής Νίκος, Ιατρόπουλος Κώστας, Κυπρίδου Μαριάνθη): Να φύγει η τοπική εξουσία από τους κυβερνώντες, να περάσει σε δυνάμεις της Αριστεράς και να ανοίξει ο δρόμος για την ενεργή και ουσιαστική εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στις αποφάσεις που αφορούν την ίδια και την πόλη μας.

…Άξιον και δίκαιον εστί.

Φ.Τ.

Ουαί τοις ηττημένοις!

MEGA, SKAI, ANT1, NERIT, STAR, ALPHA!

…18 – 25 Μαΐου! Η ευθύνη είναι δική μας!

Φ.Τ.

Αυτογκόλ

Δείτε τις ανακοινώσεις του τελευταίου 48ωρου των βασικών υποψηφίων: άλλος λέει «είναι βαριά η φανέλα», άλλος ότι «θα κόψει πρώτος το νήμα», άλλος «η κούρσα μας τερματίζει», άλλος ότι «θέλει να αλλάξει κατηγορία», για να καταλάβετε ποιος κάνει πάσα σε ποιον και ποιοι βάζουν αυτογκόλ στο 90 δίνοντας γήπεδο που καλά γνωρίζει στον αντίπαλο.

Ν.Τ.

Τον εμπιστεύονται

Στο δρόμο προς την κάλπη, έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για το αποτέλεσμα των εκλογών ο υπ. Δήμαρχος Βόλου Μιχάλης Μιτζικός και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του «Δύναμη Βόλου».

Τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους πολίτες είναι περισσότερο από θετικά. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού καθημερινά περνούν και εκφράζουν τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Χθες, τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές η προσέλευση πολιτών στο εκλογικό κέντρο ήταν αθρόα, ενώ μεταξύ αυτών που πέρασαν για να ευχηθούν προσωπικά «καλή επιτυχία» στον υποψήφιο Δήμαρχο ήταν ο Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργος Σούρλας, που στήριξε την προσπάθεια του κ. Μιτζικού από την πρώτη στιγμή, ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος και η πολιτευτής Μαρία Καπάνη, ενώ προχθές εκεί βρέθηκε και η Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα.

Ν.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου