ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Come back

come-back-363982

Come back

Δυναμικό comebackτου πρώην Δημάρχου, Δημήτρη Πρεβεζάνου στη Σκιάθο. Η απουσία του από την πολιτική σκηνή του νησιού, κάθε άλλο παρά λειτούργησε εις βάρος του. Οι πολίτες τον έφεραν στο δεύτερο γύρο των εκλογών στο νησί και μάλιστα με ποσοστό που πλησίασε το 30%.

Ε.Χ.

Απογοήτευση

Διάχυτη απογοήτευση και πικρία για το αποτέλεσμα της κάλπης των δημοτικών εκλογών υπήρχε χθες στους επικεφαλής των αποκλεισμένων συνδυασμών του πρώτου γύρου στον Αλμυρό. Η επιλογή των πολιτών είναι απόλυτα σεβαστή για τους επικεφαλής. Ομως και η ήττα είναι πάντα ήττα. Το πρωί της Κυριακής δεν ήταν λίγοι οι υποψήφιοι που πίστευαν ότι μπορούσαν να κάνουν την αλλαγή. Είχαν μείνει με εσφαλμένη εντύπωση.

Κ.Μ.

Απίστευτη ταλαιπωρία

Εως και τις 8 το πρωί οι εκλογικοί αντιπρόσωποι συνέχιζαν να παραδίδουν το εκλογικό υλικό στο Πρωτοδικείο Βόλου. Η μείωση των τμημάτων λόγω της αύξησης υποψηφίων είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν οι εκλογείς και να επιβαρυνθούν με την εξυπηρέτηση επιπλέον από τον συνήθη αριθμό εκλογέων οι εφορευτικές επιτροπές, οι οποίες ούτως ή άλλως ήταν ελλιπέστατες. Για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας δόθηκε σκληρός αγώνας.

Κ.Μ.

Στήριξη Α. Αρέθα σε Σ. Βακούλα

Σε συνεδρίαση του Συνδυασμού «Ολοι Μαζί για το Νότιο Πήλιο» που πραγματοποιήθηκε χθες στα Καλά Νερά συμμετείχε ο πρώην δήμαρχος Μηλεών κ. Απόστολος Αρέθας, ο οποίος δήλωσε ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Σ. Βακούλα και θέτει τον εαυτό του υπέρ της νίκης του Συνδυασμού για το καλό του τόπου του.

Ν.Τ

Υπερφόρτωση και καθυστερήσεις

Πρόβλημα παρατηρήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας, στην κατηγορία των αποτελεσμάτων των εκλογών. Η ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών καθυστερούσε την εμφάνισή τους ενώ, το πρωί της Δευτέρας, η ιστοσελίδα δε φόρτωνε.

Β.Π.

Κέρδισε η τηλεδημοφιλία

Σε αρκετούς δήμους κέρδισαν την πρωτιά υποψήφιοι, οι οποίοι ήταν «πρωταγωνιστές» στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια. Ηλίας Ψινάκης και Απόστολος Γκλέτσος κέρδισαν από την πρώτη Κυριακή στους δήμους που ήταν υποψήφιοι.

Β.Π.

Συνάντηση

Με τη δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Ενωση για την Πατρίδα και για το Λαό» Μαρία Πολύζου στο Δημαρχείο, στο Βελεστίνο. Η Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Πολύζου για τα προβλήματα της περιοχής και ως γυναίκες συνομίλησαν για την αναγκαιότητα ώστε το γυναικείο φύλο να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά και την πολιτική ζωή.

Ν.Τ

Πηγαδάκια

Από χθες το πρωί άρχισαν τα πολιτικά πηγαδάκια της επόμενης μέρας για το Δήμο Βόλου. Εκτιμήσεις, συζητήσεις και ένας πρώτος απολογισμός σε όλες τις παρατάξεις. Εάν και ξενυχτισμένοι οι περισσότεροι υποψήφιοι μετά τις 12 το μεσημέρι άρχισαν να «σκάνε μύτη» στο κέντρο της πόλης και σε διάφορα καφέ.

Β.Κ

Στο κέντρο

Ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης μαζί με την αντιδήμαρχο Νατάσσα Οικονόμου και άλλους συνεργάτες του χθες το πρωί έκανε βόλτα στην αγορά και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διάφορους συμπολίτες αλλά και συνεργάτες του στον απόηχο της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης που δεν είχε την αναμενόμενη για τη δημοτική αρχή κατάληξη και όπως ήταν φυσικό το κλίμα ήταν φορτισμένο.

Β.Κ

Στήριξη από ΔΗΜΑΡ

Τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ έχει στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν στο ίδιο πάνελ με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη ο οποίος έκανε αναφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει στο Βόλο το Μαργ. Πατσιαντά για να ακολουθήσει και ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ ανακοινώνοντας και αυτός ότι η Αγ. Κωνσταντίνου στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Μαρ. Πατσιαντά.

Ν.Τ

Σταυροδοσία

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα των υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων που από προχθές το βράδυ ψάχνουν να βγάλουν άκρη με τη σταυροδοσία. Απίστευτο το μαρτύριο για τον κάθε υποψήφιο που θα πρέπει να περιμένει τρεις και τέσσερις μέρες μέχρι να δούνε εάν θα κάθονται για την επόμενη 5ετία στα περιφερειακά και τα δημοτικά έδρανα.

Β.Κ

Εκλογικά πλέι οφ

Μπέος ή Πατσιαντάς;

…Υπάρχει απορία;

Φ.Τ.

Η ευθύνη ανήκει στον καθένα

Αναμένεται από την Αριστερά να στηρίξει για το δεύτερο γύρο στο δήμο Βόλου τον Μαργαρίτη Πατσιαντά.

…Κι αν δεν το κάνουν τα κόμματα, τότε οι αριστεροί Βολιώτες αναμένεται να αποδείξουν ότι δεν είναι κτήμα κανενός.

Φ.Τ.

Πότε Βούδας, πότε Κούδας

Σκοτινιώτης: Στην τελευταία μου θητεία ως δήμαρχος θα τα δώσω όλα.

…Θύμα της ματαιότητος των ανθρωπίνων κι ο Παναγιώτης. Τώρα που φεύγει να του απονείμει ο Μπουτάρης το μετάλλιο του Κούδα.

Φ.Τ.

Ζέττα, χάσαμε!

Προωθεί καινοτόμες δράσεις στην Υγεία η Ζέττα, λέει το δελτίο Τύπου. Και να και μια φωτογραφιάρα της μπροστά από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με το διοικητή.

…Να προωθούσε έτσι και την υποψηφιότητα Μιτζικού, μέχρι και δεύτερο γύρο θα έμπαινε ο συμπαθής Μιχάλης.

Φ.Τ.

Τάδε έφη Βενιζέλος

Βενιζέλος: Οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξαντλήσουμε την τετραετία, για να ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση, να φανούν τα θετικά αποτελέσματα που υπάρχουν και θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται

…Μνημόνιο! Γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Φ.Τ.

Ο πλεόναζμαν

Σαμαράς: Οι Έλληνες είτε θα συμβάλλουν με την ψήφο τους να υπάρχει για το λαό η βεβαιότητα ότι θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα, είτε θα αφήσουν τη χώρα να ξανακυλήσει προς τα πίσω.

…Πρόεδρε, χορτάσαμε πλεόνασμα! Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δαγκωτό! Τι, να ψηφίσουμε Αριστερά να μας πάρει τα σπίτια;

Φ.Τ.

Έγιναν ζημιές

Τα εκλογικά αποτελέσματα που βγήκαν από τις κάλπες των εκλογικών τμημάτων του Τρικερίου, φαίνεται ότι δυσαρέστησαν ορισμένους ψηφοφόρους της περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν πάνω στο καρτοτηλέφωνο της κεντρικής πλατείας του χωρίου, το οποίο «ξήλωσαν» και πέταξαν στο έδαφος.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου