Μάχη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-19, 14:29:45
Μάχη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

 

Η δημοσκόπηση της εταιρείας «To the Point» βλέπει μάχη ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Νίκο Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Η έρευνα διενεργήθηκε από τις 14 μέχρι τις 22 Ιουνίου και ήταν επικεντρωμένη αποκλειστικά στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής. Η δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε στη «Μακεδονία της Κυριακής».

Οσοι πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν ότι είναι σίγουρο ή πιθανό να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Το δείγμα ήταν 670 άτομα, άνω των 17 ετών, άνδρες και γυναίκες από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Οι 485 δήλωσαν ότι είχαν ψηφίσει το Κίνημα Αλλαγής στις βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2019.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη για την προεδρία, ο Ανδρέας Λοβέρδος με ποσοστό 33,8% οδηγεί την κούρσα. Με ποσοστό 32,5 ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16,6%. Ακολουθούν ο Χ. Καστανίδης με 5% και ο Π. Γερουλάνος με 3,8%, ενώ 8,3% δεν απάντησαν.

Μπορεί ο Νοέμβριος, ο μήνας που πιθανολογείται ότι θα γίνουν οι εκλογές, να είναι μακριά, αλλά περίπου 3 στους 4 ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ δηλώνουν ότι θα προσέλθουν στις κάλπες.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=