ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ικανοποίηση στον Φαρμακευτικό Σύλλογο

ικανοποίηση-στον-φαρμακευτικό-σύλλο-543389

Ικανοποίηση στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας από τη συμφωνία με την κυβέρνηση για τη δωρεάν χορήγηση ατομικών τεστ κορονοϊού στους πολίτες για ένα ακόμη δίμηνο. Το σημείο κλειδί για τη συμφωνία ήταν η χορήγηση σε κάθε δικαιούχο τεσσάρων τεστ για τον Ιούλιο και τεσσάρων για τον Αύγουστο.

Ετσι θα αποφεύγεται ο συνωστισμός και θα μειωθεί ο φόρτος εργασίας για τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι αναμένουν, επίσης, την απόφαση για την απαλλαγή των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών από τη διενέργεια τεστ αυτοδιάγνωσης. Ο τοπικός Φαρμακευτικός Σύλλογος στρέφει πλέον τη προσοχή του στη διοργάνωση δύο σημαντικών δράσεων, τον Ιούλιο, με διπλό χαρακτήρα.

Στις 12 Ιουλίου προγραμματίζεται διαδικτυακή εκδήλωση με ενημερωτικό χαρακτήρα για το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, που άρχισε να χορηγείται και στα φαρμακεία σε ορισμένα ευρωπαϊκά κράτη. Μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 19 Ιουλίου, θα διοργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου, που την τρέχουσα χρονιά βοήθησε εμπράκτως μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, που χρειάστηκαν αίμα.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου