«Ασπίδα» το εμβόλιο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-08, 14:23:24
«Ασπίδα» το εμβόλιο

 

Από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μέχρι το πρωί χθες Κυριακή έφυγαν από τη ζωή πέντε άνθρωποι στο Νοσοκομείο Βόλου, εξαιτίας επιπλοκών, που τους προκάλεσε ο κορονοϊός.

Η πανδημία παραμένει επικίνδυνη και απειλεί ανθρώπινες ζωές, όσο βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εξαπλώνεται και να αναπαράγεται ο θανατηφόρος ιός. Την προηγούμενη εβδομάδα, το σύνολο των 40 και πλέον νοσηλευόμενων με κορονοϊό στο Αχιλλοπούλειο δεν είχε εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα πέντε να χάσουν τη μάχη με τον θάνατο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αλλοι τόσοι χαροπαλεύουν στη ΜΕΘ covid 19, ενώ βαριά περιστατικά νοσηλεύονται στις κλινικές κορονοϊού και στους θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Η εξέλιξη της υγείας όλων αυτών των ανθρώπων, καθώς και δεκάδων ακόμη, που είτε πήραν εξιτήριο μετά από πολυήμερες νοσηλείες, είτε δεν τα κατάφεραν τελικά, θα ήταν εντελώς διαφορετική, αν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Η λανθασμένη επιλογή, που έκαναν πριν από λίγους μήνες, κάποιους τους ενέπλεξε σε περιπέτειες καθώς μετά τη νοσηλεία στο Νοσοκομείο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και κάποιους άλλους τους έκοψε το νήμα της ζωής.

Γ.Λ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=