Οξύμωρο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-06, 16:00:43
Οξύμωρο

Οξύμωρο

Νίκος Χαρδαλιάς από τα παλιά στην προχθεσινή ενημέρωση, με ύφος αυστηρό και αντίστοιχες συστάσεις, αλλά και προειδοποιήσεις σχετικά με τα κορονοπάρτι. Ωστόσο, το οξύμωρο του ζητήματος παραμένει. Με την εστίαση ανοιχτή και τον κόσμο έξω καλοκαιριάτικα η μουσική παραμένει στο αθόρυβο. Επιπλέον, βγαίνουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας για να ελέγχουν την κατάσταση, κυρίως με τα κορονοπάρτι, και προφανώς να μαλώνουν με τον κόσμο. Μάλλον οι αρμόδιοι κάτι δεν έχουν σκεφτεί και προγραμματίσει σωστά, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα…

Β.ΚΑΡ.

 

Περιβάλλον

Δράσεις για το περιβάλλον προτάσσει ο Δήμος Αλοννήσου, θέτοντας ως προτεραιότητα τη διατήρηση της πράσινης προίκας, που διαθέτει το νησί. Με αιχμή του δόρατος τον εναλλακτικό τουρισμό και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο, η Αλόννησος βρίσκεται σταθερά μπροστά σε προτάσεις και δράσεις, που συγκεντρώνουν τη συμμετοχή των ντόπιων και παράλληλα προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Το φυσικό περιβάλλον είναι δώρο, που χρειάζεται φροντίδα και η δημοτική αρχή το γνωρίζει.

Γ.Υ.

 

Στην τελική ευθεία

Ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, το επονομαζόμενο και «γεφύρι της Αρτας», μετά από επίπονες προσπάθειες ετών. Μετά από δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, το ζήτημα των υδατοδρομίων δείχνει να εισέρχεται στην τελική ευθεία, με την προοπτική τα πρώτα υδροπλάνα να πετούν τη φετινή σεζόν.

Γ.Υ.

 

Στήριξη σε βάθος χρόνου

Σε σχέση με την οικονομική ενίσχυση στις πληττόμενες επιχειρήσεις, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει δοθεί. Μόνο που δεν αφορά σε μεγάλο βαθμό στην παροχή ρευστότητας και στη μείωση των χρεών, αλλά στην αναστολή υποχρεώσεων. Οι κλάδοι όμως που επαναλειτουργούν δεν ορθοποδούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρειάζεται στήριξη σε βάθος χρόνου.

Β.Κ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=