ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ικανοποίηση και ερωτήματα

ικανοποίηση-και-ερωτήματα-769755

Τα 80 αρνητικά τεστ κορονοϊού, που διενεργήθηκαν χθες στη δημοτική ενότητα Καναλίων από τον ΕΟΔΥ, έφεραν ικανοποίηση τόσο στους πολίτες, όσο και στη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου.

Επιβεβαιώθηκε έτσι πως δεν υπάρχει διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία και ότι έχει περιοριστεί η «έκρηξη» κρουσμάτων εντός του Γηροκομείου, που λειτουργεί στην περιοχή. Μέρος του προσωπικού του ιδρύματος διαμένει στα Κανάλια, όπου σήμανε συναγερμός μετά τον εντοπισμό επτά θετικών στον κορονοϊό εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Παραμένει, λοιπόν, άγνωστο πώς μεταδόθηκε ο ιός στο Γηροκομείο, από τη στιγμή που με βάση το δελτίο Τύπου, το οποίο εκδόθηκε μετά τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη στη Μητρόπολη Δημητριάδος, τηρούνται απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επιπλέον, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, διαψεύδεται τόσο από το Νοσοκομείο Βόλου, όσο και από το ίδρυμα η διαρροή, σύμφωνα με την οποία ο κορονοϊός μεταδόθηκε από ηλικιωμένη, η οποία νοσηλεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο Αχιλλοπούλειο με άλλο πρόβλημα υγείας.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου