ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντάλλαξαν αιχμές

αντάλλαξαν-αιχμές-769791

Αντάλλαξαν αιχμές

Αιχμές… αντάλλαξαν με την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος και οι επικεφαλής παρατάξεων μειοψηφιών, Ιάσονας Αποστολάκης και Αποστόλης Παπαδούλης.

Ο κ. Μπέος άνοιξε και έκλεισε τη συνεδρίαση με την παραίνεση προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να εμβολιαστούν, προκειμένου να γίνονται οι συνεδριάσεις διά ζώσης. «Εχουμε ωραία θέματα, να με τον κ. Αποστολάκη και τον κ. Παπαδούλη. Θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος. Θα γίνει μεγάλη παράσταση. Μου κάνει παράπονα ο κόσμος, ότι τους στερήσαμε τη χαρά» είπε, με τους επικεφαλής να θέτουν ζήτημα… προτεραιότητας στον εμβολιασμό και να καλούν τον δήμαρχο να κάνει πρώτος το εμβόλιο λόγω… ηλικίας.

Ε.Χ.

Επίσημα

Την πρόθεσή του και επισήμως να διεκδικήσει εκ νέου το 2023 τον δημαρχιακό θώκο διατύπωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Με ειρωνική διάθεση απέρριψε την προοπτική να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τους επικεφαλής της α’ και β’ ελάσσονος μειοψηφίας, Ιάσονα Αποστολάκη και Αποστόλη Παπαδούλη, με τον δεύτερο να λέει απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο: «Από τον Παπαδούλη έφαγες πατσαβούρα. Αστο εκτίθεσαι».

Ε.Χ.

Εκτός

Θέμα για μέρος του οικοπέδου στην Παιδόπολη Αγριάς επιχείρησε να θέσει στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Μπάμπης Ζάχος, μιλώντας για… παραπλήσιο με την έκταση της Παρασκευοπούλου ζήτημα.

«Κόπηκε», όμως, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Μουλά, ο οποίος με διαρκείς παρεμβάσεις του καλούσε τους δημοτικούς συμβούλους να είναι εντός θέματος συζήτησης, που πάντα όμως έβγαινε… εκτός.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου