ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διορθωτικές κινήσεις

διορθωτικές-κινήσεις-776358

Τα πρώτα θετικά νέα, εδώ και αρκετές ημέρες, από το μέτωπο του εμβολιαστικού σχεδιασμού στη Μαγνησία ήρθαν χθες από τους υπουργούς κ.κ. Κοντοζαμάνη και Πιερρακάκη, που ενημέρωσαν τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο ότι θα λειτουργήσουν το επόμενο διήμερο τρία νέα εμβολιαστικά κέντρα στο Νοσοκομείο Βόλου και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βόλου Γιώργος Μπακούλας αποκάλυψε στη στήλη ότι μέχρι τις 4 με 5 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο στο πρώην ΙΚΑ, ενώ την ίδια ώρα γινόταν γνωστό από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου ότι οι συνάδελφοί του μπορούν επιτέλους να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο και όχι στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Ολα αυτά δείχνουν ότι αρχίζει και αποκαθίσταται η ομαλότητα, σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος «Ελευθερία». Βεβαίως, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν, ωστόσο οι διορθωτικές κινήσεις των τελευταίων 24ώρων δείχνουν ότι οι υπεύθυνοι διαθέτουν τα αντανακλαστικά, τα οποία απαιτούν οι περιστάσεις.

Γ. Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου