Επίθεση εναντίον «επαγγελματιών συνδικαλιστών»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-16, 16:35:16
Επίθεση εναντίον «επαγγελματιών συνδικαλιστών»

Επίθεση εναντίον «επαγγελματιών συνδικαλιστών» εξαπέλυσε χθες μέσω ανάρτησής του στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος δεν άφησε ασχολίαστο το ιστορικά χαμηλό ποσοστό συμμετοχής σε απεργία του δημοσίου, επισημαίνοντας:

«Για πολλοστή φορά ο θεσμός του συνδικαλισμού ευτελίζεται και γελοιοποιείται με ευθύνη των ιδίων των συνδικαλιστών!

Με 7% συμμετοχή στην απεργία και με μια συγκέντρωση ανέκδοτο, ως προς τη συμμετοχή, οι συνδικαλιστές του Δημοσίου μάς επιβεβαίωσαν ότι είναι μακράν της πραγματικότητας, βολεμένοι στα προνόμιά τους και χωρίς συναίσθηση ευθύνης έναντι του ελληνικού λαού, που ματώνει οικονομικά για να τους πληρώνει.

Επειδή, παρά τη συνήθη βρόμικη σε βάρος μου προπαγάνδα, όχι απλώς αποδέχομαι, αλλά στηρίζω τον σοβαρό και υπεύθυνο συνδικαλισμό, αλλά δεν ανέχομαι και θα ασκώ σκληρή κριτική στα μαύρα χάλια των κάθε είδους επαγγελματιών του συγκεκριμένου χώρου, που δυστυχώς ανθίζουν στην Ελλάδα και στον Βόλο, τους καλώ και πάλι να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους έναντι των πολιτών.

Αρκετά πια με την παρασιτική παρουσία τους σε βάρος των πραγματικά εργαζομένων. Λίγη τσίπα δεν έχουν; Ο κόσμος τούς φτύνει κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει…».

Ε.Χ.

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=