Με ονόματα!

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-09, 14:38:05
Με ονόματα!

Πέρα από τους άμεσα πονεμένους, οι οποίοι μέτρησαν λιγότερα από αυτά που θεωρούν ότι έπρεπε να εισπράξουν, μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα εμφανίστηκαν και έμμεσα πονεμένοι, εκείνοι που έχουν άποψη επί παντός του επιστητού.

Μιας, όμως, και σχολιάζουν με τόση ευκολία, ας έχουν και την τόλμη να μιλήσουν με ονόματα, αντί να τα ρίχνουν όλα στο ίδιο μπλέντερ.

Αναφερόμαστε σε ανάρτηση του κ. Παντσά, ο οποίος με τίτλο «Και ξαφνικά γέμισε η Ελλάδα …Καλογρίτσες» καταλήγει το πόνημά του ως εξής:

«Για τα τοπικά μέσα ομολογώ ότι δεν παραξενεύομαι καθόλου μα καθόλου. Είχαν και έχουν αγιοποιήσει τόσες …φάλτσες προσωπικότητες και έχουν υπηρετήσει ιδιοτελείς και προσωποπαγείς ενημερώσεις για πολύ πολύ λιγότερα ευρώ. Συνεπώς τον Πέτσα και τον Σταικούρα μάλλον κορόιδα τους πιάσανε».

Μήπως κύριε Παντσά να μας εξηγήσετε τι εννοείτε; Μήπως η Ενωση Συντακτών να τον καλέσει να δώσει διευκρινίσεις σε ποιους αναφέρεται; Διαφορετικά, ας αλλάξει τον τίτλο της …παρέμβασής του ως εξής: «Και ξαφνικά γέμισε η Μαγνησία …λασπολόγους».

Τ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=