Αναζητούν λύση

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-28, 12:54:52
Αναζητούν λύση

Σε συνέχεια της συνάντησης των τριών βουλευτών Χρ. Μπουκώρου, Αθ. Λιούπη και Κων. Μαραβέγια με τον υφυπουργό Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλο και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή για το ζήτημα της βεβαίωσης οφειλής από 20ετίας σε 3.000 και πλέον πολίτες της Μαγνησίας, καθώς και μετά τις απανωτές παρεμβάσεις των Χρ. Μπουκώρου και Κ. Μαραβέγια στους αρμόδιους υπουργούς, σήμερα Παρασκευή συγκαλείται σύσκεψη για το θέμα στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), όπως ανακοινώθηκε από το  πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Η σημερινή σύσκεψη σε επίπεδο υπηρεσιακών παραγόντων θα προσπαθήσει να αναζητήσει λύση για τους χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι ενώ είχαν πληρώσει τέλη ταξινόμησης των οχημάτων τους την περίοδο 2000 – 2001, βρέθηκαν πάλι αντιμέτωποι με την οφειλή που τους βεβαιώθηκε.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Κ. Σαίτης, ο Διευθυντής Έμμεσων φόρων, ο Επιθεωρητής –Διευθυντής Δ.Ο.Υ. Βόλου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες από άλλες Διευθύνσεις.

Β.Κ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=