Λόγια του αέρα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-30, 11:07:41
Λόγια του αέρα

Πληρωμένη απάντηση στα όσα δήλωνε κατόπιν… εορτής η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για το νερό στον Αγιο Βλάσιο έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου.

«Οι μετρήσεις καθορίζουν αν υπάρχει επιβάρυνση του νερού κι όχι τα λόγια του αέρα», είπε ο κ. Παπαευσταθίου σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς της κ. Κολυνδρίνη, η οποία έσπευσε αμέσως μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων αναλύσεων, που έδειξαν ότι δεν υπάρχει δηλητηριώδης ουσία στο νερό, να δηλώσει ότι «δεν υπήρχε ένδειξη δηλητηρίου» και ότι επρόκειτο για «υποθετικά σενάρια».

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ πάντως ενήργησε κατά τον νόμο. «Πράξαμε ορθώς ακόμη και για προληπτικούς λόγους. Απαγορεύσαμε τη χρήση νερού. Δεν μπορούσαμε να διακινδυνεύσουμε την υγεία των πολιτών. Πράξαμε τα δέοντα και περιμέναμε τα αποτελέσματα. Οταν τα πήραμε προχωρήσαμε σε άρση της απαγόρευσης», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Παπαευσταθίου υπενθυμίζοντας ότι για τον χειρισμό της υπόθεσης η ΔΕΥΑΜΒ ήταν σε «ανοιχτή γραμμή» με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Ε.Χ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=