ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χιλιόμετρα δίχως… τέλος

χιλιόμετρα-δίχως-τέλος-501146

Αμέτρητα χιλιόμετρα έχει διανύσει μέχρι σήμερα, στα αστραφτερά παρκέ των γηπέδων μπάσκετ, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής μπάσκετ, σημερινός αντιδήμαρχος Βόλου και λοιπών Περιφερειακών Ενοτήτων και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Ομως το σερί των χιλιομέτρων συνεχίζεται. Καθημερινά με το αυτοκίνητό του τρέχει από τη μία ενότητα στην άλλη. Αεικίνητος, όπως άλλωστε είναι και ο δήμαρχος της πόλης Αχ. Μπέος. Φίλοι του που τον ρώτησαν απάντησε ότι: «Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο τρέξιμο στο παρκέ και στο τρέξιμο για τις ενότητες. Οι επισκέψεις μου στις δημοτικές ενότητες δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που έχει σημασία είναι να ακούσεις, να εντοπίσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας αρχικά και κατά το δυνατόν να δοθεί άμεση λύση. Πιστεύω ότι αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό».

Πραγματικά όπως ακούγεται, η προσπάθεια έχει θετική ανταπόκριση σε όλες τις ενότητες και αυτό φαίνεται από τις θερμές ευχές για καλή επιτυχία που εισπράττει ο αντιδήμαρχος Βόλου και λοιπών Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ν.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου