Να υποβιβαστούν ΣΥΡΙΖΑ – Βασιλειάδης

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-12, 12:21:13
Να υποβιβαστούν ΣΥΡΙΖΑ – Βασιλειάδης

Έπνεε μένεα σε αθλητική συντροφιά, στο κέντρο του Βόλου, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος. Αιτία ο τρόπος με τον οποίο ετοιμάζεται να νομοθετήσει, κατά τη συνηθισμένη τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. «Αναντίρρητα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου είναι σεβαστό.

Οπωσδήποτε οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ θα νομοθετηθούν, εκτός αν αλλάξουν πριν τη νομοθέτηση. Ο αρμόδιος υφυπουργός είχε όλο τον χρόνο να νομοθετήσει από τον Σεπτέμβριο και τώρα να μη διαμαρτύρεται κανείς. Αφησε τις ομάδες να τρέχουν -και κυρίως τον Ολυμπιακό και τη Νίκη Βόλου- κάνοντας τεράστια έξοδα, πέρασε ο πρώτος γύρος, έκαναν νέα έξοδα, για να έρθει η Πολιτεία να τους πει, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, ότι δεν θα προαχθεί καμία ομάδα σε ανώτερη κατηγορία!

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης δεν ξέρουν ούτε που πατούν, ούτε που βρίσκονται. Μπορούν να καταστρέψουν οποιονδήποτε και οτιδήποτε! Τελικά οι μόνοι που πρέπει να υποβιβαστούν, και όχι απλά να μην ανεβούν κατηγορία, είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Βασιλειάδης», έλεγε ο βουλευτής.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τη συνέχεια στη Βουλή, όταν ο Γ. Βασιλειάδης θα φέρει την καθυστερημένη τροπολογία περί αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Β.Κ.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=