Εμπόδια

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-06, 18:51:15
Εμπόδια

Χωρίς το απαιτούμενο έμψυχο δυναμικό και με το ισχύον νομικό πλαίσιο να είναι εναντίον της, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου προσπαθεί να αντιμετωπίσει το διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα, με σπίτια που μετατρέπονται σε υγειονομικές βόμβες και κάνουν αβίωτο τον βίο των περιοίκων.

Στην τελευταία περίπτωση του σπιτιού στη οδό Ελπίδος στη Νέα Ιωνία απασχολούνται επτά εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ελλείψεις σε άλλες ανάγκες της. Την ίδια στιγμή, το νομικό πλαίσιο που ισχύει προκαλεί επιπρόσθετα εμπόδια, καθώς απαιτείται χρονικό διάστημα έως και έξι μηνών προκειμένου να πιάσουν δουλειά τα συνεργεία καθαριότητας.

Κι αυτό γιατί πρέπει να προηγηθεί καταγγελία στη Διεύθυνση Υγείας, η οποία με τη σειρά της πρέπει να κάνει αυτοψία και να συντάξει έκθεση, που θα αποστείλει στην Αστυνομία, που με τη δική της σειρά θα πρέπει να κοινοποιήσει την έκθεση στην Εισαγγελία, για να δοθεί ακολούθως εντολή στον Δήμο Βόλου να επέμβει και να καθαρίσει την οικία - εστία μόλυνσης.

Στο μεταξύ, ο κόσμος διαμαρτύρεται και ρίχνει το βάρος της ευθύνης για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία είναι ο τελευταίος κρίκος σε αυτή τη γραφειοκρατική αλυσίδα.

Γ.Λ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=