Αποκαλύψεις

Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-04, 12:00:27
Αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις

Σε αποκαλύψεις θα προχωρήσει σήμερα ο πρόεδρος της  ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της, με στόχο να αποκαλύψει ποιοι  έχουν βάλει στο «μάτι» την ΕΒΟΛ και για ποιους λόγους. Ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγροτική συνεταιριστική οργάνωση δέχεται επιθέσεις από διαπλεκόμενους πολυεθνικών αλλά και ντόπιων.

Αθ.Τ.

 

Δικαιωμένη

Εχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένη η Σούλα Μπαρτζιώκα γιατί είχε πάρει «πάνω της» το θέμα της «SKYEXPRESS» και τώρα που ξεκίνησαν οι πτήσεις βλέπει ότι ο στόχος επετεύχθη. Η κ. Μπαρτζιώκα εκτιμά ότι αυτή η αεροπορική σύνδεση του Βόλου με Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Μυτιλήνη θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην πόλη που πλέον αποκτά τουριστική ταυτότητα.

Β.Κ.

 

Ατυχη στιγμή

Η ΑΓΕΤ είναι από τις εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια έχει «επενδύσει» πολλά στον τομέα υγιεινής και ασφαλείας όπως επίσης και το σωματείο μέσα στο εργοστάσιο καθώς είναι από τους πρώτους εργασιακούς χώρους που λειτούργησε Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας που έχει μάλιστα να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο διαχρονικά. Ολοι πιστεύουν ότι το προχθεσινό συμβάν ήταν μία «άτυχη στιγμή» εάν και όλα θα ξεδιαλύνουν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και συνταχθεί το πόρισμα του ΣΕΠΕ.

Β.Κ.

 

Κυρίως μενού

Οι πασόκοι άρχισαν τα δείπνα με μακαρονάδες προκειμένου να συζητήσουν τις  εξελίξεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και το θέμα της διαδοχής Βενιζέλου. Αυτό τουλάχιστον λένε οι παραπολιτικές στήλες του αθηναϊκού τύπου καταγράφοντας μέχρι σήμερα τουλάχιστον τέσσερα δείπνα που το κυρίως μενού ήταν Βενιζέλος και ΕΛΙΑ.

Β.Κ.

 

Σύνεση

Πολλοί Βολιώτες προσαρμόστηκαν στην απεργιακή πραγματικότητα της ΔΕΗ. Ελάχιστα κλιματιστικά λειτούργησαν χθες. Αυτό μπορεί να λεχθεί και υπευθυνότητα των πολιτών. Για να μη λέμε μόνο τα στραβά.

Ν.Τ.

 

Διασφαλίσεις

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης δεσμεύτηκε χθες στη Βουλή ότι διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας, τα μισθολογικά των εργαζομένων καθώς και το κοινωνικό τιμολόγιο, όπως και οι διακανονισμοί των οφειλετών. Τι να τα κάνουμε όλα αυτά υπουργέ μου, αφού δεν διασφαλίζεται η εκλογή Τσίπρα;

Ν.Τ.

 

Τα καλά παιδιά

Οι μνηστήρες της νέας ΔΕΗ. Μυτηλιναίος, Κοπελούζος, Βαρδινογγιάννης και Περιστέρης. Ολα τα καλά παιδιά μαζί δηλαδή…

Ν.Τ.

 

Δεν τους κάνει εντύπωση

Παρά τον καύσωνα και τις σοβαρές καταγγελίες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Καθηγητές φωνάζουν για μεθοδεύσεις και συναλλαγές ενόψει πρυτανικών εκλογών πλην όμως κανένας δεν ακούει…

Ν.Τ.

 

Εργα για την Αλόννησο   

Αρκετά είναι τα έργα για την Αλόννησο για τα οποία η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενέκρινε τη δημοπράτησή τους δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή της στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Αυτή την εβδομάδα τρία έργα που αφορούν τους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού είδαν το πράσινο φως για τη δημοπράτησή τους.

Β.Π.

 

Αψηφούν το νόμο

Τρία περιστατικά παράνομης αλιείας καταγράφηκαν τον τελευταίο μήνα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο των Βορείων Σποράδων, σύμφωνα με τον ιχθυολόγο, Σπύρο Ιωσηφίδη. Τα σκάφη και οι ιδιοκτήτες τους γνωρίζουν τα όρια του Πάρκου αλλά ορισμένοι φαίνεται όχι μόνο να τα καταπατούν αλλά και να προχωρούν σε παράνομη αλιεία.

Β.Π.

 

Μας κοροϊδεύουν

Πήραμε χθες να διαμαρτυρηθούμε για τη μπόχα από το δίκτυο ομβρίων στο τμήμα βλαβών αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ.

Ευγενέστατος κατά τ’ άλλα υπάλληλος, ζήτησε τη διεύθυνση που βρισκόμαστε και μας ενημέρωσε ότι θα στείλει συνεργείο να ελέγξει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να… ψεκάσει αρωματικό!

Να φύγει η μπόχα ζητήσαμε, όχι να μυρίζει η πόλη άρωμα λεβάντα…

Ε.Χ.

 

Περικοπές

«Σφιγμένοι» είναι αρκετοί συμπολίτες οικογενειάρχες, οι οποίοι λόγω οικονομικής στενότητας επιλέγουν τις καλοκαιρινές παραγωγές που παρακολουθούν, μη έχοντας άλλη εναλλακτική. «Θα ήθελα να παρακολουθήσω, αν ήταν δυνατόν, όλα τα θεατρικά και μουσικά σχήματα, αλλά είναι φύσει αδύνατο, λόγω των περιορισμένων οικονομικών μου» σχολίαζε τις προάλλες συμπολίτης, ο οποίος την περίοδο προ της κρίσης, έδινε τακτικότατα το «παρών» σε όλες τις παραστάσεις. «Κάνουμε αναγκαστικές περικοπές εξόδων» ανέφερε ο ίδιος, σκιαγραφώντας εύγλωττα τις επιπτώσεις της κρίσης, σε όλα τα πεδία.

Γ.Υ.

 

Πρέπει να δοθεί λύση       

Δραματικές εξελίξεις με τις οφειλές στον ΟΑΕΕ αναμένονται το επόμενο διάστημα αν δεν αλλάξει πολιτική το υπουργείο. Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σοβαρό αφού πλέον οι επαγγελματίες απειλούνται με κατασχέσεις. Για να μη ζήσουμε ακραίες καταστάσεις πρέπει  σίγουρα να δοθεί ρεαλιστική και βιώσιμη λύση για τις επιχειρήσεις. Οι οφειλές δεν είναι παρά νούμερα και τίποτε άλλο. Οσο και να αυξάνονται δεν λένε τίποτα αν δεν πληρώνονται.

Κ.Μ.

 

Ούτε για το παράβολο

Στην πραγματικότητα οι προσφυγές στα Διοικητικά Δικαστήρια θα ήταν πολύ περισσότερες από πέντε που θα γίνουν σήμερα για αρχή. Οι επιχειρηματίες δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το παράβολο για να κινηθούν νομικά.  Αυτό δεν λέει τίποτα πια σε κανέναν; Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου δεν μπορεί να κάνει κάτι;

Κ.Μ.  

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=