ΣΤΙΒΟΣ

Στις 2/9 ο στίβος του Γ.Σ. Βόλου

στις-2-9-ο-στίβος-του-γ-σ-βόλου-702053

Στις 2 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 αρχίζουν οι προπονήσεις εν όψη της νέας χρονιάς, των αθλητών και αθλητριών του τμήματος Στίβου του Γ.Σ. Βόλου που ανήκουν στα φυτώρια.

Ετσι καλούνται οι αθλητές και αθλήτριες των παραπάνω τμημάτων να προσέλθουν την παραπάνω ημέρα και ώρα στο Ιδιόκτητο Γυμναστήριο .του Συλλόγου (Ιωλκού – Αχιλλοπούλου) για την έναρξη της νέας περιόδου, όπου θα δοθούν οδηγίες για την νέα χρονιά.

Επίσης όσοι νέοι και νέες θέλουν να ασχοληθούν με το Στίβο, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 18.00 στα γραφεία του Συλλόγου (Ιωλκού – Αχιλλοπούλου).

Σκοπός του τμήματος εκτός από την παραγωγή αθλητών και αθλητριών που θα επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου στο μέλλον, είναι και η διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω του αθλητισμού με διάφορες εκδηλώσεις, και παιδαγωγικά στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης τους με τον στίβο.

Για περισσότερες πληροφορίες :

1.Στο τηλέφωνο του συλλόγου 2421040703.

2.Στα τηλέφωνα των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής υπευθύνων για τα Φυτώρια και με ειδικότητα στον Στίβο κ.Λίντζου Ματίνα 6974681106 και κ. Θεοχάρη Δημήτρη 694566

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου