ΚΑΡΔΙΤΣΑ

16ος ο Καρδιτσιώτης Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας

16ος-ο-καρδιτσιώτης-αλέξανδρος-παπαμιχ-716933

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στα 20χλμ. βάδην. Ο αθλητής του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου τερμάτισε 16ος με χρόνο μια ώρα, 23 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας τη φετινή επίδοση του.

Ο Παπαμιχαήλ που αγωνίζεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα θα λάβει μέρος και στο 50άρι. Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του, αν και υποστήριξε πως θα μπορούσε να είχε τερματίσει σε ψηλότερη θέση.

Ήταν ένας αγώνας τακτικής. Ενδεχομένως θα μπορούσα να βρεθώ στην πρώτη 12άδα, όμως, ακόμη και η 16η θέση με αφήνει ικανοποιημένο. Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να βρίσκομαι στην πρώτη 8άδα σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι εφικτός στόχος. Από εδώ και πέρα προχωράμε μπροστά και βάζουμε νέους στόχους“, σχολίασε ο Παπαμιχαήλ.

Ο Αλεκσάντρ Ιβάνοφ χάρισε στη Ρωσία το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση ο Ρώσος κατάφερε όχι μόνο να πάρει το χρυσό κι ενώ είχε ατομικό ρεκόρ πάνω από το 1:21, αλλά και να βελτιώσει το ατομικό ρεκόρ του με 1:20.58.

Ο Κινέζος Ντινγκ Τσεν ήταν δεύτερος με 1:21.09 και τρίτος ο Ισπανός Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ με 1:21.21. Είναι το τρίτο σερί χρυσό της Ρωσίας στο βάδην.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου