ΣΤΙΒΟΣ

Πρωταγωνιστής ο ΓΣ Βόλου στους διασυλλογικούς

πρωταγωνιστής-ο-γσ-βόλου-στους-διασυλ-782710

Το Σάββατο 27-4-2013 η ΕΑΣ Θεσσαλίας διοργάνωσε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ, όπου σημειώθηκαν αρκετές επιτυχίες από τους αθλητές που μετείχαν από τη Μαγνησία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, πρωταγωνίστησε στους αγώνες, αφού πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία στα αγόρια με 40 βαθμούς και την τρίτη στα κορίτσια με 47.

Η Νίκη Βόλου ήταν 5η στα αγόρια και 12η στα κορίτσια, ο ΑΟ Μαγνησίας 10ος στα αγόρια και 11ος στα κορίτσια και ο ΓΣ Αλμυρού 11ος στα αγόρια και 5ος στα κορίτσια.

Πρώτες θέσεις στα αγόρια κατέκτησαν ο Αντώνης Μαρκόπουλος της Νίκης Βόλου στα 80μ., ο Γιάννης Χαχούδης του ΑΟ Μαγνησίας στα 3.000μ., ο Μαρίνος Βαγδούτης του ΑΟ Μαγνησίας στα 300μ εμπόδια, ο Γιώργος Φλώκας του ΓΣ Βόλου στο ύψος, ο Ευάγγελος Σαρρής του ΓΣ Βόλου στο τριπλούν και ο Χρήστος Ζαρκάδας του ΓΣ Βόλου, στη σφαίρα και στο ύψος.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Φλώκας στο μήκος και ο Αργύρης Χρήστος του ΓΣ Αλμυρού στη σφαίρα και χάλκινα, ο Νίκος Αλεξανδρίδης της Νίκης Βόλου στα 3.000μ., ο Αντώνης Τσαπουρνιώτης της Νίκης Βόλου στο μήκος, ο Γεώργιος Βαγδούτης του ΑΟ Μαγνησίας στο τριπλούν.

Στα κορίτσια χρυσά μετάλλια κατέκτησαν, η Εφη Φλώρου της Νίκης Βόλου στα 2.000μ, η Αγγελική Κουλουκτσή του ΑΟ Μαγνησίας στα 300μ. εμπόδια και η Ελευθερία Παπακωνσταντίνου του ΓΣ Βόλου στο μήκος και στο ύψος.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Ραχμανίδου του ΓΣ Αλμυρού στα 80μ, η Ειρήνη Κεραμιδά του ΓΣ Αλμυρού στα 300μ, η Νικολέτα Λιάκου του ΓΣ Αλμυρού στα 1000μ, η Ευαγγελία Καλιακούδα του ΓΣ Βόλου στα 80μ. εμπόδια και η Παγώνα Σινάνη του ΓΣ Βόλου στο μήκος.

Τρίτες θέσεις πήραν οι Ιωάννα Μπίλλη του ΑΟ Μαγνησίας στα 100μ., η Αποστολία Γρηγορία του ΓΣ Βόλου στο μήκος και η Μαρία – Αννα Τσινίκα του ΓΣ Αλμυρού στη σφαίρα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου