Πρωταγωνιστής ο ΓΣ Βόλου στους διασυλλογικούς

Τελευταία ενημέρωση: 2013-05-03, 14:18:37
Πρωταγωνιστής ο ΓΣ Βόλου στους διασυλλογικούς

Το Σάββατο 27-4-2013 η ΕΑΣ Θεσσαλίας διοργάνωσε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ, όπου σημειώθηκαν αρκετές επιτυχίες από τους αθλητές που μετείχαν από τη Μαγνησία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, πρωταγωνίστησε στους αγώνες, αφού πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία στα αγόρια με 40 βαθμούς και την τρίτη στα κορίτσια με 47.

Η Νίκη Βόλου ήταν 5η στα αγόρια και 12η στα κορίτσια, ο ΑΟ Μαγνησίας 10ος στα αγόρια και 11ος στα κορίτσια και ο ΓΣ Αλμυρού 11ος στα αγόρια και 5ος στα κορίτσια.

Πρώτες θέσεις στα αγόρια κατέκτησαν ο Αντώνης Μαρκόπουλος της Νίκης Βόλου στα 80μ., ο Γιάννης Χαχούδης του ΑΟ Μαγνησίας στα 3.000μ., ο Μαρίνος Βαγδούτης του ΑΟ Μαγνησίας στα 300μ εμπόδια, ο Γιώργος Φλώκας του ΓΣ Βόλου στο ύψος, ο Ευάγγελος Σαρρής του ΓΣ Βόλου στο τριπλούν και ο Χρήστος Ζαρκάδας του ΓΣ Βόλου, στη σφαίρα και στο ύψος.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Φλώκας στο μήκος και ο Αργύρης Χρήστος του ΓΣ Αλμυρού στη σφαίρα και χάλκινα, ο Νίκος Αλεξανδρίδης της Νίκης Βόλου στα 3.000μ., ο Αντώνης Τσαπουρνιώτης της Νίκης Βόλου στο μήκος, ο Γεώργιος Βαγδούτης του ΑΟ Μαγνησίας στο τριπλούν.

Στα κορίτσια χρυσά μετάλλια κατέκτησαν, η Εφη Φλώρου της Νίκης Βόλου στα 2.000μ, η Αγγελική Κουλουκτσή του ΑΟ Μαγνησίας στα 300μ. εμπόδια και η Ελευθερία Παπακωνσταντίνου του ΓΣ Βόλου στο μήκος και στο ύψος.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Ραχμανίδου του ΓΣ Αλμυρού στα 80μ, η Ειρήνη Κεραμιδά του ΓΣ Αλμυρού στα 300μ, η Νικολέτα Λιάκου του ΓΣ Αλμυρού στα 1000μ, η Ευαγγελία Καλιακούδα του ΓΣ Βόλου στα 80μ. εμπόδια και η Παγώνα Σινάνη του ΓΣ Βόλου στο μήκος.

Τρίτες θέσεις πήραν οι Ιωάννα Μπίλλη του ΑΟ Μαγνησίας στα 100μ., η Αποστολία Γρηγορία του ΓΣ Βόλου στο μήκος και η Μαρία – Αννα Τσινίκα του ΓΣ Αλμυρού στη σφαίρα

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=