Την Κυριακή στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-02-22, 00:02:24
Την Κυριακή στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Την αγάπη των Θεσσαλών για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τόνισαν οι εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ανώμαλο δρόμο, που θα γίνει την Κυριακή στην Πύλη Τρικάλων.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας και ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάλος.

Την ομοσπονδία εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Χαχάμης, ο οποίος στο χαιρετισμό του στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην ανάγκη που υπάρχει να γίνονται αγώνες στην περιφέρεια και την διάθεση της πόλης των Τρικάλων να βρίσκεται στο αγωνιστικό επίκεντρο.

Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός διεξάγεται στην πόλη των Τρικάλων και δεσμεύθηκαν πως και στο μέλλον θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια στήριξης του αθλητισμού.

«Είναι ένα αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών χρόνων με τον ΣΕΓΑΣ, τους δημάρχους, τους εθελοντές. Εμείς έχουμε ταυτίσει την Θεσσαλία με μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε μπει στο χάρτη των πετυχημένων διοργανώσεων. Εμείς αγαπάμε τις μεγάλες διοργανώσεις και δίνουμε μήνυμα πως δεν τα παρατούμε παρά τις δυσκολίες» είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και το ΣΜΙ Τρικάλων και τον Ταξίαρχο Δημήτρη Μπίκο, που στηρίζουν την διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=