Εκοψε την πίτα του και ο Στίβος

Τελευταία ενημέρωση: 2013-02-02, 19:32:54
Εκοψε την πίτα του και ο Στίβος

Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών, γονέων και φίλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου σε αίθουσα του Πανθεσσαλικού Σταδίου που παραχωρήθηκε από τον διευθυντή του Σταδίου κ. Μιλάνο Αναστάσιο, ο οποίος τίμησε και με την παρουσία του την εκδήλωση.

Ο έφορος του τμήματος κ. Γαργάλας Κωνσταντίνος, χαιρετίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές και γονείς, τόνισε: «Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, με την ίδρυση του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου το 2009 είχαμε μόλις 30 αθλητές. Σήμερα μετά από αγώνα και πολύ μεράκι το τμήμα μεγάλωσε, γιγαντώθηκε και έχει ξεπεράσει τους 200 αθλητές, ενώ ήδη έχουν επιτευχθεί σημαντικές διακρίσεις, τόσο σε Θεσσαλικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο».

Στη συνέχεια έκοψε την πίτα, ενώ το τυχερό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της 8χρονης αθλήτριας Σιαφάκα Μαρίας, η οποία κέρδισε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Έπειτα κληρώθηκαν δώρα για τους αθλητές της Νίκης χωρίζοντάς τους ηλικιακά σε 4 κατηγορίες, καθώς επίσης τιμήθηκε με ένα δωράκι (παζλ) και η μικρότερη αθλήτρια του τμήματος Μπάτζανου Κυριακή, που είναι γεννημένη τον Δεκέμβριο του 2007.

Κατόπιν, ο έφορος κ. Γαργάλας απένειμε τιμητικά διπλώματα στους αθλητές: Μαρκόπουλο Αντώνιο (80μ.), Τσαπουρνιώτη Αναστάση (άλμα εις μήκος) και Αλεξανδρίδη Νικόλαο (600μ), οι οποίοι αποτέλεσαν την πρώτη φουρνιά που έλαβε μέρος το 2012 σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Α’.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ποτό και φαγητό από έναν πλούσιο μπουφέ που επιμελήθηκαν οι γονείς των αθλητών, σε συνοδεία με μουσική και βίντεο από αποσπάσματα διάφορων αγώνων που συμμετείχαν οι αθλητές και είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι γονείς.

Επίσης η ανταπόκριση στην ετοιμασία του μπουφέ ήταν τόσο μεγάλη που αρκετά φαγητά δεν καταναλώθηκαν και έτσι προσφέρθηκαν σε φτωχές οικογένειες της περιοχής μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι προπονητές του τμήματος στίβου: Παρασκευόπουλος Παύλος, Αηδονίδου Δήμητρα, Σκουργιά Ελένη, Κολλυμένου Βάσω και Βλαχάβας Αποστόλης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες στους αθλητές τους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=