ΣΤΙΒΟΣ

Η adidas στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!

η-adidas-στον-30ο-κλασικό-μαραθώνιο-αθηνών-116342
Η adidas συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη γιορτή του Kλασικού Aθλητισμού, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!
Λίγο πριν την επίσημη εκκίνηση, η adidas δίνει δυναμικά το παρόν και καλωσορίζει τους χιλιάδες δρομείς που θα βρεθούν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. H adidas, Επίσημος Χορηγός της Διοργάνωσης, θα προμηθεύσει και φέτος εθελοντές, εργαζόμενους, αλλά και συμμετέχοντες δρομείς, με το συλλεκτικό t-shirt που δημιουργήθηκε ειδικά για τη διοργάνωση!
Από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου οι επισκέπτες του adidas booth, στην Athens Classic Marathon Expo στο Ζάππειο Μέγαρο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για όλες τις συλλογές running προϊόντων της adidas και να προμηθευτούν τα συλλεκτικά t-shirts με τα λογότυπα του 30ου Μαραθωνίου.
Παράλληλα, την ημέρα του Μαραθωνίου θα λειτουργήσει απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο το adidas Marathon Camp για δρομείς και επισκέπτες. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τον αγώνα στο resting area του camp, ενώ στο χώρο αποκατάστασης και μασάζ, εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές θα φροντίσουν τους δρομείς για σωστή και ταχύτερη αποθεραπεία.
Παρούσα στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και στους παράλληλους δρόμους υγείας των 5 και 10 χλμ. θα είναι και η adidas running team, η ομάδα που δημιουργήθηκε το 2010 και έχει ήδη στο ενεργητικό της την 1η θέση που κατέλαβε στην κατηγορία των ομαδικών συμμετοχών στην περσινή διοργάνωση! Τα 300 μέλη της adidas running team προπονούνται από το καλοκαίρι, υπό τη καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων, Γιώργου Δούση, και προετοιμάζονται με εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης για το μεγάλο δρομικό ραντεβού της χρονιάς! H adidas δίνει και φέτος το παρόν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της πόλης και σας προσκαλεί να ζήσετε μια κορυφαία running εμπειρία!

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου