Πρωτιά για το στίβο της Νίκης

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-25, 18:03:10
Πρωτιά  για  το στίβο της Νίκης

Την πρώτη ευκαιρία συμμετοχής σε Πανελλήνιους αγώνες είχαν οι αθλητές της Νίκης Βόλου που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων (1997 - 1998) στο Ναύπλιο.

Η αποστολή αναχώρησε με συνοδό και προπονητή τον Αποστόλη Βλαχάβα και τους αθλητές Τσαπουρνιώτη Αναστάσιο, Αλεξανδρίδη Νικόλαο και Μαρκόπουλο Αντώνη.

Την 10η θέση κατέλαβε στα 80 μέτρα ο Αντώνης Μαρκόπουλος με χρόνο 9,67 που είναι και ατομική επίδοση και αφήνει ελπίδες να διεκδικήσει ένα μετάλλιο την επόμενη χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα.

Ο αθλητής Τσαπουρνιώτης Αναστάσιος αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος και με τα δύο πρώτα άλματα άκυρα και το τρίτο στα 5.05 δεν κατάφερε να βελτιώσει την ατομική του επίδοση και να προκριθεί στο τελικό του αγωνίσματος.

Ο Αλεξανδρίδης Νίκος έτρεξε στα 600 μέτρα και με επίδοση 1.43 δεν προκρίθηκε επίσης στον τελικό. Ο αθλητής μας παρόλο τις δυσκολίες της φετινής προπονητικής προετοιμασίας πάλεψε όσο μπορούσε.

Οι αθλητές της Νίκης Βόλου είναι οι πρώτοι καρποί μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια. Με 120 παιδιά στην ακαδημία Στίβου δίνει το στίγμα της μελλοντικής πορείας.

Λιτά, μεθοδικά και με αρκετή υπομονή μακριά από βαρύγδουπες λέξεις θα δώσουμε την θέση που αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο σαν την Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=