Με όνειρα και ελπίδες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-31, 20:30:41
Με όνειρα και ελπίδες

Παρά την οικονομική κρίση τέσσερις Βολιώτες αθλητές Α.Μ.Ε.Α στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου για άτομα με αναπηρία θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο από 1 έως 3 Μαΐου στο Στάδιο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος και τέσσερις Βολιώτες αθλητές που ανήκουν στο σύλλογο Α.Σ Αργοναυτών Α.Μ.Ε.Α. Πρόκειται για τον Γιώργο Καρνιαβούρα που αγωνίζεται στο δίσκο στην κατηγορία των 51 , τον Παναγιώτη Καρακώστα στον δίσκο στην κατηγορία Ανδρών 34, τον Γιώργο Συριή στην κορίνα στην κατηγορία 32 και τον Γιώργο Τασιούλη στη σφαίρα και στον δίσκο στην κατηγορία 40. Οι τέσσερις Βολιώτες αθλητές με την προπονήτριά τους κ. Ελένη Μανούκα, αναχωρούν σήμερα με προορισμό την πόλη της Αθήνας για την συμμετοχή τους στους ετήσιους πανελλήνιους αγώνες στίβους, ευελπιστώντας την κατάκτηση μεταλλίων.

Ο αθλητής στίβου και συγκεκριμένα στο άθλημα του δίσκου στην κατηγορία 51, Γιώργος Καρνιαβούρας, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είναι ο τρίτος χρόνος που συμμετέχω στους συγκεκριμένους αγώνες. Πρώτη φορά ήταν το 2010 που κατέκτησα την πρώτη θέση και το 2011 πήρα την δεύτερη. Στη φετινή διοργάνωση ελπίζω να καταφέρω να είμαι και πάλι στις πρώτες τρεις θέσεις και να κατακτήσω ένα μετάλλιο. Προσωπικά, ασχολούμαι με τον αθλητισμό εδώ και τρία χρόνια και υποστηρίζω απόλυτα ότι ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής, σε «τραβά» από την μονοτονία της καθημερινότητας και είναι απαραίτητος για όλους». Στην συνέχεια ο Γιώργος τονίζει: «Κάθε χρόνο δυστυχώς είναι όλο και πιο δύσκολα, λόγω της δυσχερείς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας και έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό. Και τις τρεις χρονιές που συμμετέχω στους αγώνες, πάντα μας ειδοποιούν ότι θα γίνουν την τελευταία στιγμή, επειδή κανείς δεν ξέρει νωρίτερα αν θα πραγματοποιηθούν Φέτος μας ειδοποίησαν λίγο πριν το Πάσχα και ξεκινήσαμε αμέσως τις εντατικές προπονήσεις, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης ».

Η προπονήτρια των Βολιωτών αθλητών, Ελένη Μανούκα, είπε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Η αποστολή του συλλόγου ΑΣ Αργοναυτών Α.Μ.Ε.Α. φέτος θα κατέβει μόνο με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτερες ελπίδες των Αργοναυτών για την κατάκτηση μεταλλίων. Ο λόγος που δεν συμμετέχουν παραπάνω αθλητές από τον σύλλογό μας είναι καθαρά θέμα της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει και εμάς. Εμείς πάμε στους αγώνες με την ελπίδα της κατάκτησης μιας καλής θέσης. Υπάρχουν όνειρα και για την Ολυμπιάδα αλλά ακόμη μένει όνειρο, κάτι που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή. Όλοι οι αθλητές μας στις προπονήσεις έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Το νεότερο αστέρι που θα κατέβει στην διοργάνωση είναι ο Καρακώστας Παναγιώτης που είναι μόλις 20 χρονών και πιστεύω ότι είναι το μέλλον του συλλόγου. Αξίζει σε όλους τους αθλητές μας συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν και για την περηφάνια που μας χαρίζουν με κάθε τους επιτυχία». 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=