ΣΤΙΒΟΣ

Άτυχος ο Γκαγιάννης του Άτλαντα…

άτυχος-ο-γκαγιάννης-του-άτλαντα-868244

Ο αθλητής της ακαδημίας στίβου του Άτλαντα, Γιώργος Γκαγιάννης, ήταν άτυχος στην παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, καθώς τραυματίστηκε.

Ο βολιώτικος σύλλογος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό του αθλητή του, τονίζοντας πως σύντομα θα είναι δυνατός να επιστρέψει στις προπονήσεις.

«Την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας έκανε ακόμη ένας αθλητής της ακαδημίας μας. Ο Γιώργος Γκαγιάννης αγωνίστηκε στα 110μ. με εμπόδια στο πλαίσιο της διεθνούς συνάντησης Κ18 Ελλάδας – Κύπρου. Δυστυχώς μια άτυχη στιγμή στο 2ο μόλις εμπόδιο του στέρησε τη δυνατότητα να τερματίσει, διεκδικώντας ένα μετάλλιο κι ένα ακόμη ρεκόρ.

Το μέλλον είναι λαμπρό για τον συγκεκριμένο αθλητή και είναι σίγουρο πως θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με την Εθνική μας ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον γιατρό των αγώνων για τις πρώτες βοήθειες, που έδωσε στον αθλητή μας, τον εθνικό προπονητή Στέφανο Ματάκη για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση καθώς και το προσωπικό του Metropolitan για την άριστη φιλοξενία. Ο αθλητής μας θα είναι πολύ σύντομα έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου