ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιά στη Στυλίδα για αθλητή του ΣΔΥΒ «Κένταυρος»  

πρωτιά-στη-στυλίδα-για-αθλητή-του-σδυβ-870625

Την 1η Θέση στο Stylida Race κατέκτησε το μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος, Χρήστος Γιάννης, στην κατηγορία του, ενώ ήταν 8ος στη γενική κατάταξη, στα 10 χλμ. με χρόνο 40:21.

Στα 3χλμ. έτρεξαν οι Βαγγέλης Τσαρούχας με 18:06, Κωνσταντίνα Γούβαλη με 26:04 και Αλέξανδρος Ασημακούλας με 26:05.

«Καραμάνειος δρόμος υγείας»

Ο Αναπτυξιακός-Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Δράκεια» ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου Καραμάνειου δρόμου υγείας στη Δράκεια Πηλίου τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. Πρόκειται για απόσταση 3χλμ με αφετηρία τη διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου Δράκειας και κατάληξη στην κάτω πλατεία του χωριού.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής στον τερματισμό. Ο αγώνας πραγματοποιείται από τον Αναπτυξιακό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΔΡΑΚΕΙΑ», το Τοπικό Συμβούλιο Δράκειας και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Δωρεάν συμμετοχή.

Πληροφορίες-εγγραφές Κώστας Κυριαζής 6994583137

Ερχονται οι «Αγριόλευκες»

Ο ΕΟΣ Βόλου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Κενταύρων Ορος, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του Ορεινού Αγώνα «Αγριόλευκες» την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου. Θα διεξαχθούν αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων. Σύντομα θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του αγώνα και θα γίνει το άνοιγμα των εγγραφών. Η προκήρυξη, οι εγγραφές, οι ανακοινώσεις και όλες οι πληροφορίες θα δημοσιεύονται στο www.eosvolos.gr και στο www.sdyvkentavros.com.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου