ΣΤΙΒΟΣ

Στην 3η θέση η Καπούλα της Νίκης Βόλου

στην-3η-θέση-η-καπούλα-της-νίκης-βόλου-861736

Με ένα μετάλλιο και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου από τις Σέρρες, όπου το διήμερο 9-10 Ιουλίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (Ανδρών-Γυναικών).

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί συνέχεια και πρόκριση των αθλητών – αθλητριών από τους αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες (Α-Γ και Κ18).

Την 3η θέση στα 5000μ. κατέκτησε η Αμαλία Καπούλα, ενώ ήταν 10η στα 3000μ. και 17η στο μήκος.

Ο Βαγγέλης Μιχάλης ήταν 9ος στο τριπλούν και η Ελμα Κωστούλα 16η στο άλμα εις ύψος.

Η Ευτυχία Μαυρομιχάλη τερμάτισε 32η στα 100μ. και 33η στα 200μ., ενώ αντίθετα δεν αγωνίστηκε η Σταυρούλα Παπασακελλαρίου λόγω τραυματισμού.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και ο υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Τάκης.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου, Γιώργος Τάκης, συνεχάρη την Αμαλία Καπούλα για το μετάλλιο καθώς και όλους τους αθλητές κι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και τις προσπάθειές τους και όπως δήλωσε: «Ηταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Με βάση τις επιδόσεις των αθλητών μας σε όλες τις κατηγορίες η Νίκη Βόλου ακόμη μια χρονιά απέδειξε και συνεχίζει την ανοδική της πορεία σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί για τη φετινή χρονιά επετεύχθησαν κι αυτό το καταφέραμε όλοι μαζί. Διοίκηση – προπονητές – αθλητές – γονείς. Μάλιστα, εδώ και έναν μήνα είμαστε ήδη έτοιμοι για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου