ΣΤΙΒΟΣ

Γιορτή λήξης της ακαδημίας στίβου της Νίκης

γιορτή-λήξης-της-ακαδημίας-στίβου-της-873649

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, οι αγώνες λήξης της φετινής χρονιάς για την Ακαδημία Στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”.

Γονείς και φίλοι έδωσαν από νωρίς το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν τους λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες.

Με την παρουσία όλων των προπονητών του στίβου και πολλών ακόμη εθελοντών, οι οποίοι συνεργάστηκαν για την άψογη οργάνωση των αγώνων, τα παιδιά ξεκίνησαν τις απαραίτητες ασκήσεις για προθέρμανση κι αφού χωρίστηκαν σε ομάδες αγωνίστηκαν στα kids athletics.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με ένα όμορφο ομαδικό παιχνίδι και χορό από όλους τους αθλητές/τριες και προπονητές.

Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές/τριες για την αγωνιστική τους προσπάθεια, καθώς αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η διασκέδαση των παιδιών, η ομαδικότητα και η κοινωνικοποίησή τους μέσα από τον αθλητισμό.

Η όμορφη αυτή γιορτή αποτελεί το επιστέγασμα της ακούραστης και γεμάτης αγάπης προσπάθειας των προπονητών της ακαδημίας της Νίκης, Ελένης Σκουργιά, Βάσως Κολλυμένου, Δήμητρας Αηδονίδου και Ηλιάνας Σταυρουλάκη.

Πολύτιμη επίσης και σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών που συνεισέφεραν στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές στίβου και τις οικογένειές τους, τους προπονητές, τους εθελοντές και το πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή και ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τη νέα αθλητική σεζόν από τον Σεπτέμβρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου