ΣΤΙΒΟΣ

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Ατλαντα

μετάλλια-και-διακρίσεις-για-τον-ατλαν-873719

Με διακρίσεις και μετάλλια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης οι αθλητές του Ατλαντα Βόλου, κατακτώντας τρία χρυσά και ένα χάλκινο.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ατλας αναφέρεται: «Τα υπέροχα μωρά μας, μάς έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους.

Καταπληκτική στην κατάλληλη στιγμή ήταν η Δέσποινα Καυκούλα. Με επίδοση 10.59’’ στον τελικό των 80Μ. κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο μάς έφερε η Παναγιώτα Καυκούλα, στο αγώνισμα των 80μ. με εμπόδια. Αν και πρώτη χρονιά στην κατηγορία, έτρεξε καταπληκτικά και με επίδοση 12.59’’ τερμάτισε πρώτη.

Η Αντονέλλα Σαρρή, η Παναγιώτα Καυκούλα, η Παρασκευή Καυκούλα και η Δέσποινα Καυκούλα με την εντυπωσιακή επίδοση 40.72’’ κέρδισαν με μεγάλη διαφορά το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ80. Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό σε ομαδικό αγώνισμα.

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή των κοριτσιών Στέφανο Κορώνα, που προετοίμασε και καθοδήγησε άριστα τις πρωταθλήτριές μας, ώστε να φέρουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή της πρόσθεσε η Σοφία Μπακοστέργιου στη δισκοβολία, όντας 3η με επίδοση 29,21μ.

Την 4η θέση στο αγώνισμα των 150μ. πήρε η Παρασκευή Καυκούλα με επίδοση 19.82’’. Στον προκριματικό συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ με 19.77’’ (ήταν 20,51).

Την 5η θέση σε δύο αγωνίσματα κατάφερε να πάρει η Στυλιανή Σκιαθίτη, κάνοντας και στα δύο ατομικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα στα 200μ. με εμπόδια με επίδοση 30.13’’ και στο τετραπλούν με επίδοση 13,50μ.

Την 6η θέση στο αγώνισμα των 1200μ. πήρε ο Αντώνης Μπαρτζιάλης με νέο ατομικό ρεκόρ 3:54:47.

Την 7η θέση στο αγώνισμα του τετραπλούν με νέο ατομικό ρεκόρ (12,60μ.) πήρε η Ευθαλία Βουρβούλια.

Την 7η θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού πήρε η Μαρία Αποστολίνα με επίδοση 18,16μ.

Την 10η θέση στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας κατέλαβε η Αθανασία Μόσιου με επίδοση 7,51μ.

Την 11η θέση στο αγώνισμα των 80μ. με επίδοση 11.36’’, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ κατέλαβε η Γαβριηλία Κουσκουρίδα.

Όλα αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα μαζί έφεραν την Ακαδημία μας για άλλη μια φορά πρώτη στη Μαγνησία.

Πολλά συγχαρητήρια στα «μωρά» μας για την καταπληκτική προσπάθεια και στους προπονητές μας, Δημήτρη Θεοχάρη και Στέφανο Κορώνα, καθώς και τον συνεργάτη μας στο Βελεστίνο Λευτέρη Πασσιά για την άριστη προετοιμασία και καθοδήγηση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου