ΣΤΙΒΟΣ

Μεγάλη τιμή για τη Νίκη Βόλου

μεγάλη-τιμή-για-τη-νίκη-βόλου-884711

Με την εθνική ομάδα στην Ιερουσαλήμ, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18, θα βρεθεί ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αποστόλης Βλαχάβας, με τον βολιώτικο σύλλογο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής:

«Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Σύλλογο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» η επιλογή του προπονητή στίβου του Συλλόγου Αποστόλη Βλαχάβα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ 4-7 Ιουλίου.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου επιλέχθηκε στην ομάδα συνοδών των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι μετά το βαλκανικό πρωτάθλημα είναι η δεύτερη διοργάνωση στην οποία ο Αποστόλη Βλαχάβας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, για να καθοδηγήσει τους αθλητές των αλτικών αγωνισμάτων.

Ο ίδιος κάνει λόγο για τιμητική και μεγάλης ευθύνης επιλογή στο πρόσωπό του.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης σε δηλώσεις του εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του Αποστόλη Βλαχάβα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο προπονητής του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας, Αποστόλης Βλαχάβας, συμμετέχει για ακόμη μία φορά σε αποστολή της εθνικής μας ομάδας. Ένας προπονητής, ο οποίος διακρίνεται πέραν των γνώσεών του στην προπονητική και στην ανάδειξη πρωταθλητών Ελλάδος – Μέλη εθνικών ομάδων (Χρήστος Γκαράς – Κατερίνα Κόκκαλη – Ανδρομάχη Βελέντζα) και για το ήθος και την ευγένεια ψυχής, για την προσήλωσή του στους στόχους και την αγωνιστικότητά του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου