ΣΤΙΒΟΣ

Δύο μετάλλια για Τσουκαλά στο Πανελλήνιο στίβου

δύο-μετάλλια-για-τσουκαλά-στο-πανελλή-889342

Δύο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, πανηγύρισε η Βολιώτισσα σπρίντερ Δήμητρα Τσουκαλά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου μία εβδομάδα μετά το χρυσό στα 4Χ100 με την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Αρχικά η Βολιώτισσα σπρίντερ Δήμητρα Τσουκαλά πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. τα οποία έτρεξε σε 11,87 δευτερόλεπτα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης

Η πρώην αθλήτρια της Νίκης Βόλου και πλέον του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής είδε στα 100μ. να αναδεικνύεται νικήτρια η 19χρονη Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, παρότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έμεινε μακριά από την κανονική προπόνηση, λόγω τραυματισμού στη μέση.

Η νεαρή σπρίντερ τερμάτισε σε 11.68 (-0,1), αφήνοντας δεύτερη τη Στέλλα Μιχαηλίδου με 11.72 (νέο ατομικό ρεκόρ).

Στη συνέχεια η Τσουκαλά πανηγύρισε χθες και στα 200μ. Πρώτη ήταν η Αρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) με 23.77, στον πρώτο τίτλο της καριέρας της στη διοργάνωση. Η αθλήτρια, παρότι πρόσφατα νόσησε από covid- 19 κι έμεινε εκτός προπονήσεων, είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Δεύτερη τερμάτισε η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.) με 24.29 και τρίτη ήταν η Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής) με 24.41. Η πρώτη έτρεξε στην 2η σειρά και η δεύτερη στην 1η και οι δύο έκαναν ατομικά ρεκόρ.

Νέος τίτλος για Αναγνωστοπούλου

Ακόμη έναν πανελλήνιο τίτλο πανηγύρισε η Φαρσαλινή Χρύσα Αναγνωστοπούλου, με την 30χρονη αθλήτρια να παίρνει την πρωτιά στο αγώνισμα της δισκοβολίας, σημειώνοντας βολή στα 58.42μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου