ΣΤΙΒΟΣ

Υπερηφάνεια νιώθουν στον Ατλαντα

υπερηφάνεια-νιώθουν-στον-ατλαντα-890342

Τον απολογισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, που έγινε στο Πανθεσσαλικό το διήμερο 18-19 Ιουνίου κάνει ο Ατλας Βόλου, οι άνθρωποι του οποίου εκτός από την κορυφαία επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο της Βιδούρη αισθάνονται υπερήφανοι και για την παρουσία των υπόλοιπων αθλητών.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν: «Ένα πολύ ξεχωριστό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε στην πόλη μας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Για μας ήταν σίγουρα η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στη σύντομη ιστορία της Ακαδημίας μας!

Η πρωταθλήτριά μας Ελένη Βιδούρη επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία της στο αγώνισμα των 100μ. με εμπόδια και με επίδοση 14,05 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και τα χειροκροτήματα όλου του κόσμου.

Η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον προπονητή μας Δημήτρη Θεοχάρη, στον προκριματικό του αγωνίσματος σημείωσε ακόμη ένα ατομικό και ρεκόρ συλλόγου βέβαια, με 14,03.

Είναι άξια θαυμασμού η συνεχόμενη άνοδος της αθλήτριας στους κρίσιμους αγώνες της χρονιάς και αυτό είναι αποτέλεσμα της άριστης δουλειάς που έχουν κάνει με τον προπονητή της, με τον οποίο γυμνάζεται από παιδάκι!

Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας είμαστε σίγουροι πως θα τιμήσει και με το παραπάνω τα εθνικά μας χρώματα και θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το φράγμα των 14 δευτερολέπτων.

Είχαμε όμως κι άλλες επιτυχίες στο πρωτάθλημα αυτό. Ο Γιώργος Γκαγιάννης αγωνίστηκε στον τελικό των 110μ. με εμπόδια και με επίδοση 14.73’’, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, πήρε την 6η θέση ανάμεσα σε 35 αθλητές. Είναι ένα παιδί με ταλέντο και συνέπεια στις προπονήσεις, που σίγουρα στο μέλλον θα ανέβει σε πολύ ψηλότερα επίπεδα.

Η Σοφία Μπακοστέργιου από το Βελεστίνο τα κατάφερε κι αυτή περίφημα, αφού, αν και προερχόμενη από μικρότερη κατηγορία, μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος της δισκοβολίας, όπου πήρε την 11η θέση, καθώς στον προκριματικό έκανε βολή 32,52. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της είμαστε σίγουροι πως θα διαπρέψει.

Στα 110μ. με εμπόδια είχαμε ακόμη τρεις συμμετοχές. Ο Ρωμανός Σταθούρος με επίδοση 15.42’’ για μία μόλις θέση δεν μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος…

Ο Παναγιώτης Καυκούλας βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 16.75’’ και ο Χρήστος Τακτικός, αν και έπεσε στο 7ο εμπόδιο, σηκώθηκε και τερμάτισε καταχειροκροτούμενος σε χρόνο 21.05’’.

Είχαμε επίσης την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 των κοριτσιών με τις Χρύσα Αγροκώστα, Ελένη Βιδούρη, Δέσποινα Τσιγαρίδα και Δέσποινα Καυκούλα, η οποία με επίδοση 51.61’’ σε μια πολύ δυνατή χρονιά, κατέλαβε τελικά την 18η θέση ανάμεσα σε σύνολο 40 ομάδων!

Στα 100μ. η μικρή Δέσποινα Καυκούλα έκανε στον προκριματικό 13.13’’. Η αθλήτρια ανήκει στη μικρότερη κατηγορία και εκεί είμαστε σίγουροι πως θα τα πάει περίφημα!

Η Χρύσα Αγροκώστα από το Βελεστίνο επίσης στα 100μ. συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ και με χρόνο 13.38’’ έβαλε πλώρη για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Στο άλμα τριπλούν είχαμε δύο κοπέλες. Η Εύη Μαϊπά με επίδοση 10,32μ. και η Κρυσταλλία Μαριστούδη με 10,31μ. έκαναν και οι δύο ατομικά ρεκόρ.

Στον ακοντισμό των κοριτσιών έκανε την προσπάθειά της η Μαρία Βουρβούλια, η οποία στον προκριματικό έκανε επίδοση 22,99.

Η ομάδα μας 4Χ100 των αγοριών δυστυχώς ακυρώθηκε…

Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά μας, γιατί όπως πάντα έδωσαν την ψυχή τους κι αυτό θα είναι για μας ΠΑΝΤΑ αρκετό!

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας Δημήτρη Θεοχάρη και Στέφανο Κορώνα και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μας στο Βελεστίνο Λευτέρη Πασσιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου