ΣΤΙΒΟΣ

Έντονο το άρωμα της Νίκης Βόλου στον 6ο Ημιμαραθώνιο

έντονο-το-άρωμα-της-νίκης-βόλου-στον-6ο-70658

Έλαμψε με την παρουσία του το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου ο οποίος διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή το πρωί στην παραλία του Βόλου. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη θέση στην πιστοποιημένη για πρώτη φορά διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Βόλου κατέλαβε η αθλήτρια Έφη Φλώρου με τον απίθανο χρόνο 1:21:13 και την δεύτερη θέση η Αποστολία Τσιτσάκη με χρόνο 1:31:15. Την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη και την πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία κατέλαβε η Γιώτα Μαστροπαναγιώτη με χρόνο 1:38:50. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση στον ίδιο αγώνα και των προπονητών του συλλόγου Παύλου Παρασκευόπουλου και Βάσως Κολλυμένου οι οποίοι τερμάτισαν σε χρόνο 1:50:52 και 2:14:10 αντίστοιχα.

Στον αγώνα των 5χλμ. οι μικρότερες αθλήτριες οι οποίες συμμετείχαν κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις ανεβάζοντας πολύ υψηλά τον πήχη στους αγώνες αντοχής. Αναλυτικότερα η Σταυρούλα Παπασακελαρίου κατέλαβε την πρώτη θέση με χρόνο 20:39 και η Μαριλίτα Δεδούση την δεύτερη θέση με χρόνο 21:39.

Σε ανακοίνωση του τμήματος στίβου επισημαίνεται: «Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή τους Παύλο Παρασκευόπουλο, ο οποίος δουλεύει σκληρά με τους αθλητές της αντοχής και όχι μόνο και μας κάνει υπερήφανους με τα αποτελέσματα. Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες οι οποίες συμμετείχαν στον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό που κάνουν και αγαπούν.

Ο Ημιμαραθώνιος για πρώτη φορά διέσχισε κεντρικές οδούς της πόλης όπως Ιάσονος, Δημητριάδος, Λαμπράκη με εκατοντάδες δρομείς να απολαμβάνουν τον αγώνα σε ένα ανοιξιάτικο πρωινό στον πανέμορφο Βόλο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου