ΣΤΙΒΟΣ

Με αξιοζήλευτη επιτυχία

με-αξιοζήλευτη-επιτυχία-87216

Μετά από δύο χρόνια αναμονής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δόθηκε τελικά η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου και του Πελασγού Λάρισας να συμμετάσχουν στην 1η προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», την Κυριακή 20 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Παιδικές φωνές, χαμόγελα και συγκίνηση «πλημμύρισαν» το χώρο του Σταδίου από τους 270 συνολικά αθλητές/τριες και άλλους τόσους γονείς που ήρθαν να χαρούν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Οι μικροί αθλητές/τριες, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να απολαύσουν την εμπειρία που τους δόθηκε να συμμετάσχουν στην προπονητική ημερίδα ακαδημιών, η οποία αφορούσε ηλικίες 4 έως 10 ετών και να καταχειροκροτηθούν από τους γονείς και τους προπονητές τους για τις προσπάθειές τους.

Μπορεί ο καιρός να παρουσίαζε διάφορα «σκαμπανεβάσματα», ωστόσο ο σύλλογος του Πελασγού Λάρισας δεν πτοήθηκε και τίμησε με την παρουσία του την ημερίδα, συμμετέχοντας με 80 αθλητές/τριες που μετακινήθηκαν με τους γονείς τους οι οποίοι παρευρέθηκαν στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου για να απολαύσουν τα παιδιά τους.

Το τμήμα της Νίκης Βόλου με ανακοίνωση του ευχαριστεί θερμά: «Τις προπονήτριες των ακαδημιών του Πελασγού Λάρισας που συνόδευσαν τους αθλητές τους και για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν για την διεξαγωγή των αγώνων κ.κ. Κρίκη Δώρα, Ζιώγα Δέσποινα και Σκρέτα Κατερίνα, καθώς και τον προπονητή της αγωνιστικής τους ομάδας κ. Κουσιώρα Δημήτρη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την ημερίδα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Μαγγίτση Νίκο, τον πρώτο Έλληνα αλπινιστή που έχει ολοκληρώσει το εγχείρημα των 7 υψηλότερων κορυφών του πλανήτη, ο οποίος παρευρέθηκε από την αρχή έως το τέλος των αγώνων και βοήθησε στην απονομή μεταλλίων και την σύζυγό του κ. Αθανασίου Σόνια, την μοναδική προπονήτρια badminton στη Μαγνησία, η οποία βοήθησε την γραμματεία στα διπλώματα συμμετοχής.

Θερμές ευχαριστίες και στο χορηγό κ. Παπαθεοδώρου Απόστολο, ιδιοκτήτη των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης «ΔΙΑΣΤΑΣΗ», ο οποίος παρευρέθηκε και τίμησε την διοργάνωση με την απονομή μεταλλίων στους μικρούς αθλητές.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή των αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος που βοήθησαν και συνέδραμαν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων σε διάφορα πόστα καθώς και όλων των προπονητών του τμήματος στίβου».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, συνεχάρη όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη διοργάνωση, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν, στην επιτυχή διοργάνωση. Επεσήμανε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες του τμήματος κι όπως πρόσθεσε: «Το αύριο και το μέλλον του αθλητισμού είναι οι μικροί μας αθλητές και πρέπει να λαμβάνουν γερές βάσεις. Έχουμε επενδύσει στον εξοπλισμό του τμήματος με ίδιους πόρους για να αναπτύξουμε τις αθλητικές δεξιότητες των παιδιών. Έχουμε την τεχνογνωσία και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου, διοργανώνουμε ημερίδες για τους βενιαμίν του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την υποστήριξή τους στο έργο μας, ενώ στο προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθεί και η 2η προπονητική ημερίδα από το τμήμα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου