ΣΤΙΒΟΣ

Καθοριστική η συμβολή του Δήμου Βόλου για την ανάθεση των πρωταθλημάτων στίβου

καθοριστική-η-συμβολή-του-δήμου-βόλου-157904

Στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων και στον χώρο του στίβου εισήλθε πλέον ο Βόλος, με τον ΣΕΓΑΣ να αποφασίζει ομόφωνα όπως για το 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και για το 2023 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών να γίνουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ΣΕΓΑΣ που αποφασίζεται η έδρα για αγώνα της επόμενης χρονιάς. Όλοι όμως οι σύμβουλοι σεβόμενοι την επιθυμία του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, αποφάσισαν την ανάθεση του σημαντικότερου αγώνα για το 2023, μετά βεβαίως και την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του περσινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18».
Επ’ ευκαιρία από τον Δήμο Βόλου υπογραμμίζεται ότι καμία μεγάλη αθλητική διοργάνωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην πόλη ερήμην του Δήμου, η συνεργασία και η συμβολή του οποίου λόγω τεχνογνωσίας από αντίστοιχες εκδηλώσεις, λόγω της διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και της βούλησης της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του αθλητισμού και των δραστηριοτήτων που γύρω από αυτόν λειτουργούν, είναι απόλυτα καθοριστικές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου