ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον Αντετοκούνμπο η Στεφανίδη τα έβαλε και με την Σάκκαρη – «Είμαστε του πεταματού…»

μετά-τον-αντετοκούνμπο-η-στεφανίδη-τα-240827

Ιδιαίτερα ενεργή στο Twitter είναι τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς μετά τη διαφωνία της για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου αθλητή για φέτος, στηρίζοντας τον Μίλτο Τεντόγλου, έριξε το «καρφί» της… και για τη Μαρία Σάκκαρη που βραβεύτηκε ως κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», έγραψε χρήστης του Twitter.

Δείτε την απάντησή της:

«Αθλητής της χρονιάς ο Τεντόγλου»

Νωρίτερα, είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην απόφαση του ΠΣΑΤ να βραβεύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίο Έλληνα αθλητή για το 2021.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ σε ποσταρίσματα που έκανε στο twitter το απόγευμα της Παρασκευής (24/12) τόνισε ότι κακώς δόθηκε το βραβείο στον σούπερ σταρ των Μπακς, καθώς ήταν Ολυμπιακή χρονιά και θα έπρεπε να είχε δοθεί στον Μίλτο Τεντόγλου, που αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μίλτο Τεντόγλου η Κατερίνα Στεφανίδη, με την τοποθέτησή της να προκαλεί πολλές αντιδράσεις και την Ελληνίδα αθλήτρια να απαντάει: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Τα χαρακτηριστικά της ποσταρίσματα στον λογαριασμό στο twitter:

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου