ΣΤΙΒΟΣ

Στα κλιμάκια επίλεκτων αθλητές της Νίκης Βόλου

στα-κλιμάκια-επίλεκτων-αθλητές-της-νί-261815

Κλιμάκια επίλεκτων αθλητών – αθλητριών ανά περιφέρεια δημιουργεί η ομοσπονδία του στίβου με στόχο την παρακολούθηση της προπονητικής και αγωνιστικής τους εξέλιξης.

Τα κλιμάκια θα αποτελούν τη νέα αθλητική «δεξαμενή» του ΣΕΓΑΣ, που θα παρακολουθεί την αγωνιστική εξέλιξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Από τη λίστα που ανακοινώθηκε, δεν θα μπορούσαν να λείπουν αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, βάσει της εξαιρετικής πορείας του συλλόγου την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Συνολικά 5 αθλητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 συμπεριλήφθηκαν στη λίστα και πιο συγκεκριμένα οι:

Αντωνιάδης Αλέξανδρος (200 εμπ.)

Μαυρομιχάλη Ευτυχία (τετραπλούν)

Μήλιου Ελένη (2000 μ. φ.εμπ)

Μιχαλόπουλος Πέτρος (150μ.)

Τσιούρη Γεωργία (2000μ. φ.εμπ).

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Γιώργος Τάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Είναι πολύ σημαντικό οι ομοσπονδίες να βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών κι αθλητριών, καθώς μέσα από το «φυτώριο» κάθε ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου, «γεννιούνται» οι αυριανοί πρωταθλητές. Είναι μεγάλη μας χαρά, που ο ΣΕΓΑΣ έχει συμπεριλάβει πέντε αθλητές του Συλλόγου μας στα κλιμάκια κι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλο το τμήμα συλλογικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου