ΣΤΙΒΟΣ

Σπουδαία διάκριση για Γκαρά και Βελέντζα της Νίκης

σπουδαία-διάκριση-για-γκαρά-και-βελέν-270963

Νέα επιτυχία για το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Μετά την ανακοίνωση της αξιολόγησης των σωματείων της Ελλάδας από τον ΣΕΓΑΣ, βάσει της οποίας για πρώτη φορά από την λειτουργία του το τμήμα στίβου του συλλόγου βρίσκεται στην πρώτη 50άδα (θέση 49) σε σύνολο 256 σωματείων της χώρας, κάτι που σημαίνει ότι κατατάσσεται στα κορυφαία πανελληνίως, ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην επικύρωση της λίστας των κορυφαίων αθλητών των μικρότερων κατηγοριών.

Έτσι, σε συνέχεια των επιτυχιών, δύο αθλητές του τμήματος εντάχθηκαν στη λίστα με τους κορυφαίους αθλητές στίβου της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γκαράς, αθλητής των 400μ με εμπόδια, μετά την κατάκτηση της περσινής 1ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 και της 5ης θέσης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, εντάχθηκε στην κατηγορία στήριξης της ομοσπονδίας για τη φετινή σεζόν.

Η Ανδρομάχη Βελέντζα, στο άλμα τριπλούν, κατακτώντας τη 2η θέση σε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα το καλοκαίρι, επιλέχθηκε στην προεθνική ομάδα Κ18, ενόψει των διεθνών διοργανώσεων της χρονιάς που έρχεται.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, Γιώργος Τάκης, ανέφερε: «Το 2021 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για το τμήμα μας. Μετά την υψηλή θέση στην κατάταξη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ που πετύχαμε με συλλογική προσπάθεια όλων, έρχεται ακόμη μία επιτυχία για δύο αθλητές μας. Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη, για να συνεχίσουμε να επιτελούμε το χρέος μας απέναντι στους αθλητές μας και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που υπηρετούμε, κόντρα στις γενικότερες αντιξοότητες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου