ΣΤΙΒΟΣ

Νίκη Μουλά και Δημήτρης Φράγκος οι νικητές στον 20ο Ρήγειο Δρόμο

νίκη-μουλά-και-δημήτρης-φράγκος-οι-νικ-352357

Οι αθλητές του «ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος», Νίκη Μουλά και Δημήτρης Φράγκος, ήταν οι νικητές στα 10χλμ. του Ρήγειου Δρόμου με χρόνο 48:47 και 36:35 αντίστοιχα.

Ο αγώνας διεξήχθη με επιτυχία για 20η χρονιά την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Βελεστίνο, από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την EΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας και φέτος ήταν ενταγμένος στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Επίσης από τον Κένταυρο, στα 10 χλμ. έτρεξαν επίσης η Ανθή Μπαρμπουνάκη που ήταν 2η στην ηλικιακή κατηγορία, ο Θανάσης Παπαδόπουλος (3ος στην ηλικιακή κατηγορία) καθώς και οι: Χρήστος Γιάννης, Γιώργος Καπαλίκας, Δημήτρης Γάκης, Γιώργος Καλτσογιάννης, Παναγιώτης Γεραμπίνης, Στέργιος Χύτας, Σταύρος Βασιλειάδης και Παναγιώτης Εκίζογλου.

Ακόμη στον αγώνα των 5χλμ. συμμετείχαν οι: Γιώργος Κώστας, Παναγιώτης και Άγγελος Ιατρού, Αργύρης Βουρλογιάννης, Γεωργία Γιαντσούλη, Θωμάς Κολτσαράς, Γεωργία Καρμόγιαννη, Θανάσης Σιαφάς, Αλέξανδρος Χρυσοβελίδης, Θανάσης Σκαμάγκας, Ανάργυρος Ζαφειρίου, Γαρυφαλλιά Ζαχαρού, Μαρία Πολυχρόνη.

Στα 2χλμ. έτρεξαν η Σεμίνα Μιχαλάκη και η Ειρήνη Γάκη και στα 700μ η Γεωργία Μιχαλάκη.

Στον αγώνα «Γορίτσα trail» που έγινε επίσης την Κυριακή 10/10 στο λόφο της Γορίτσας και στα 16χλμ. έτρεξαν και τερμάτισαν με επιτυχία οι: Κώστας Σαρακατσάνος με 1:47:28, Νίκος Πορταρίτης με 1:58:16 και Χάρης Ακρίβος με 2:13:27.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 1ο Νυχτερινό αγώνα δρόμου Βόλου που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει διαδρομές 10 και 5 χλμ., προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία βραδινού τρεξίματος στους συμμετέχοντες.

Οι εγγραφές γίνονται με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου: sdyvkentavros.com.
  • Δευτέρα και Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο «Χιλιαδούς» 19:00-21:00
  • Στο κατάστημα «Παναγιώτου-Γρυπιώτου» Ερμού 151 με Αντωνοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου