ΣΤΙΒΟΣ

Την ερχόμενη Κυριακή το 9o Skiathos Trail Run  

την-ερχόμενη-κυριακή-το-9o-skiathos-trail-run-423528

Την προσεχή Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου η Σκιάθος θα γιορτάσει με το «9o Skiathos Trail Run 2021 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη», που θα γίνει με αγώνες τρεξίματος 24 και 10 χιλιομέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα έχουν δωρεάν μετακίνηση με το πλοίο «Πρωτέας».

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαιτέρως όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τις φετινές χορηγίες του #skiathostrailrun2021, 40%-50% από τη Hellenic Seaways Official Fan Page και τη Seajets από όλα τα λιμάνια προορισμού, ιδιαιτέρως την Anes Ferries για την πλήρη (100%) κάλυψη των ατομικών εισιτηρίων των αθλητών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948784000.

Η προσφορά ισχύει για όσους θα εγγραφούν μέχρι σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα θα σταλεί η λίστα στην εταιρεία για όσους θα δικαιούνται τη δωρεάν μετάβαση. Οι εγγραφές γίνονται στο σάιτ της διοργάνωσης https://www.skiathosrun.gr/el/. Προς διευκόλυνση όσων διαμένουν στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Η μετάβαση – επιστροφή ισχύει για όλες τις ημερομηνίες από 16 ώς 22 Σεπτεμβρίου (μετάβαση 16-18/9, επιστροφή 19-22/9), συνεπώς όποιος θέλει, μπορεί να παραμείνει στη Σκιάθο περισσότερες ημέρες συνδυάζοντας τον αγώνα με διακοπές.

Το Σάββατο θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες pasta party, ενώ ειδικές τιμές δίνουν τα καταλύματα του νησιού.

Για να τιμήσει η διοργάνωση τον Michel, εις μνήμην ενός αγαπημένου προσώπου που πάλεψε ή παλεύει τώρα με τον καρκίνο, το Skiathos Trail Run θα προσφέρει το 30% των φετινών εγγραφών, των χορηγιών και των δωρεών που θα γίνουν την ημέρα του αγώνα στην κάλπη που θα υπάρχει στον λαιμό στο Μπούρτζι, στη Φλόγα, Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν πολλά σωματεία, όπως για παράδειγμα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου επίσης διοργανώνει εκδρομή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου